Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Számmisztika alapjai 7

Számmisztika alapjai 7.

Dátum: 20.09.2012

Számmisztika sorozatunk mostani részében azt vizsgáljuk meg, hogy a 7-es számmisztikája mit jelent a hétköznapi életben, hogyan befolyásolja a mindennapjainkat.

A Neptunusz bolygó fennhatósága alá tartozó szám a 7-es. Szent számként hivatkozik rá a számmisztika szakirodalma. Jelöli a kötelezettséget, a hitet, bölcsességet, gyógyítást. Az öt érzékszerv és a két elemi szükséglet jelölője is egyben. A beszéd és az emésztés szükségletét jelzi.

Mit mond a számmisztika a 7-es számú személyekről?

A 7-es számú emberek álmodozók, szégyenlősek és áldozatkészek a numerológiában. Egyetemes tudásuk van, de ennek nincsenek mindig tudatában. Saját maguk alakítják a hitüket, nem kötődnek egy valláshoz sem. Hajlamosak a függőségre ezért, ha nem találnak valami pótcselekvést, vagy ha nem meditálnak rendszeresen, akkor az alkohol, vagy a drog segítségével vezetik le a felgyülemlett feszültséget.

A születési dátum szerint 7-es sorsszámmal született emberek a életfeladata a gyógyítás, tanácsadás, áldozatvállalás, ezért orvosként, lélekgyógyászként, vagy akár papként tudják a karmikus feladatukat a legjobban beteljesíteni. Arra vigyázniuk kell, hogy a néha kíméletlenül kritikus hozáállássukat a környezetük nem mindig tolerálja, sőt néha érzéketlennek, basáskodónak, barátságtalannak tartják őket.  A vizes jegyű, 7-es embereke számmisztikája, gyakran terhelik a környezetüket a lelki problémáikkal, ne csodálkozzanak, ha ilyenkor mindenki menekül előlük.

Ha ön 7-es sorsszámmal született, akkor biztosan maximalista, állandó a teljesítmény kényszere, és érdemes oda figyelnie arra, hogy könnyen depresszióssá válhat, ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy Ön akarja. A viselkedése könnyen átcsaphat mártírba. Gyakoriak a dühkitörései, amelyeket csak úgy tud kordában tartani, ha ismeri a saját alaprezgését.

Amikor pozitívan működteti a 7-es számot, akkor erős hitet, kitartást ad a másik embernek még a legreménytelenebb helyzetben is.

A 7-es sorsszámú ember minden esetben rendelkezik médiumi képességekkel, de ennek nincs mindig a tudatában és akár ateista is lehet.

Ha Ön magára ismert a fenti leírás alapján, akkor használja ki a sorsszáma adta lehetőségeket és teljesítse be karmikus életfeladatát.

Színe: kék, fekete

Ásványa: gránit,

Fém: ólom, platina

Gyógynövénye: komló, orbáncfű

 

Sorozatunk következő része a 8-as sorsszámú emberek alaprezgését mutatja be.

 

Számmisztika alapok 1.rész

Számmisztika alapok 2. rész

Számmisztika alapok 3. rész

Számmisztika alapok a 4-es szám

Számmisztika alapok: az 5-ös szám

A számmisztika alapjai: a 6-os

 

Utoljára módosítva 2013.12.17.

A felhasználók hozzászólásai (6)

éva a 02.11.2012

Auer jánosné éva 02.11.2012

Én 19 én szűletem.

  Asztro Show a 16.09.2014

  Kedves Éva! Ágnes Önnek is segít! Hívja bizalommal a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/ perc) és üsse be a 313-at!

Ilona a 18.10.2012

Ica!. Ez teljes mértékben igaz rám. Köszönöm szépen hogy el olvashattam. Akkor most már tisztábban látok hogy miért nem sikerül munkahelyet találnom.

  Asztro Show a 16.09.2014

  Kedves Ilona! Örülünk, hogy olvassa cikkeinket! Jázmin Ön előtt is felfedi a rejtett akadályokat! Keresse bizalommal a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/ perc) az 522-es kódot beütve!

Gyuláné a 05.10.2012

Én 17-én születtem de szinte minden igaz amit írtak.

  Asztro Show a 16.09.2014

  Kedves Gyuláné! Szandra jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 387. Remek számisztikus. Segít Önnek kiszámítani a szerencseszámokat és szerencse mágiával is foglalkozik . Hívja most! 06 90 633 991 (485 Ft/ perc) .

Hagyj hozzászólást

*