Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Számmisztika alapjai 8. rész

Számmisztika alapjai: A 8-as szám

Dátum: 27.09.2012

A számmisztika alapjai sorozatunk keretén belül, most a 8-as sorsszámot vizsgáljuk meg alaposabban. Bolygója a Szaturnusz, amely az elhatárolodás és a fék jelölője.

Ez a szám a siker száma, életerőt, intenzitást, hatalmat, kűzdőképességet, valamit a pénzhez való ambivalens viszonyt jelöli.

Nagyon erős energiákat képvisel, ezért a 8-as szám negatív rezgésében felerősödik az agresszió, a támadásra való hajlam, a meggondolatlanság, az örökös viták kezdeményezése. A 8-as sorsszám emberei könnyen lehetnek fanatikusak és cinikusak, és szeretik mindenért learatni a babérokat. Nem érdemes velük vitatkozni, mert ők ebből nyerik az energiát. Minden vita végére leszívják a partnerük energiáit, ők meg teljesen feltöltődnek.

A 8-as egy nagyon különleges szám, mert a nagy siker, de egyben a nagy bukás száma is. Fontos az, hogy gondoskodjon másokról és megossza a vagyonát, mert ha ezt nem teszi, akkor könnyen elveszíti a megszerzett javakat. A hatalom és a siker létfontosságú a számára. Amennyiben a vágyakat elfojtja magában, basáskodó kényúrrá változik.

Ha kihasználja a szám pozitív rezgéseit, akkor megtapasztaljhatja azt a szívósságot és kitartást, amelyet ez a szám kölcsönöz.

Mivel a számmisztika szerint a jövőt jelölő oszlopban helyezkedik el, a 8-as sorsszámú személyeknek, már korán nagy terveik vannak, amelyek megvalósításán folyamatosan képesek dolgozni. Fontos azonban a fent említett adakozás és a hálaadás. Maximalista, mindig a legjobb, a legtökéletesebb megvalósítási módon fáradozik. Kiváló sportoló válik belőle, profi szinten, ha ezzel foglalkozik. Aktív és kezdeményező, domináns és egyenes. Fontos, hogy a véleményalkotás ne csapjon át ítélkezésbe.

Színe: Fekete, sötétkék

Ásványa: Zafír, rubin

Fém: Platina

Gyógynövény: Macskagyökér, csalán

A számmisztika sorozatunk következő részében a 9-es szám alaprezgését fogjuk bemutatni.

 

Számmisztika alapok 1.rész

Számmisztika alapok 2. rész

Számmisztika alapok 3. rész

Számmisztika alapok a 4-es szám

Számmisztika alapok: az 5-ös szám

A számmisztika alapjai: a 6-os

Számmisztika alapjai 7.

 

Utoljára módosítva 2013.12.17.

A felhasználók hozzászólásai (5)

bogár a 08.10.2012

Bocsi, mármint a nyolcas!

bogár a 08.10.2012

A varázsgömbön éppen ez a szám jelent meg! Ez számit?

    Asztro Show a 16.09.2014

    Kedves Kisbogár! Ha többet szeretne tudni erről a témáról, Szandra jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 387. Remek számisztikus. Hívja most! 06 90 633 991 (485 Ft/ perc).

Erika a 27.09.2012

A 9 es számról írni fog?

    Asztro Show a 16.09.2014

    Kedves Erika! Ha többet szeretne tudni erről a témáról, Szandra jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 387. Hívja most! 06 90 633 991 (485 Ft/ perc) .

Hagyj hozzászólást

*