Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Számmisztika alapok 2. rész

Számmisztika alapok 2. rész

Dátum: 19.06.2012

A számmisztika alapjairól szoló cikk előző részében megismertük az 1-es sorsszám alapjait, most megnézzük milyen a 2-es számüzenete a számmisztikában.

A számmisztika tudomány alapján merre visz az utad?

A 2-es a Hold száma a számmisztuika szerint. A nőiesség, az intuíció, a befogadás, a kettősség, a kétség, a praktikum száma. Ez a szám képviseli az alázatosságot is, ami néha sajnos a legidegesítőbb tulajdonság is lehet, máskor viszont nagyon jó segítő. A 2-esnek vigyázni kell arra, hogy ne váljon áldozattá. Hajlamos az alkoholt és a cukrot túlzásba vinni, gyakorta küzd súlyproblémákkal. Nagyon érzékeny, makacs és határozatlan, nehezen dönt, ha pedig megszületik a döntés, akkor is kétségek között marad, hogy vajon jól döntött-e. Feladata megtanulni az érzelmeket kordában tartani, a kapcsolatokat ápolni, őszintén kifejezni azt, amit érez, gondol, és hogy ne terrorizáljon! Nyújtson segítő kezet a bajban, de ne vállaljon vezetői szerepet, nem ez a dolga, inkább a háttérmunka. A vezetői felelősségvállalás és az ezzel járó stressz megbetegíti. Hajlamos a zárkózott és pesszimista hangulatra, hullámzanak az érzelmei, néha kissé kiszámíthatatlan. A számmisztika szerint a HOLD hatása fokozottan érvényesül a negatív oldallal. Ilyenkor önzővé, hazudozóvá válik, kicsinyes lesz és hisztizik. Ha anyai részről nem kap elég dicséretet, akkor sajnos a hölgyeknél később komoly női gondok jelentkezhetnek. Figyelnie kell arra, hogy ha erősebb akaratú ember közelébe kerül, akkor mindig felé fordul.

 

Sorsa a szolgálat: akár hölgy, akár férfiú vállalta fel ezt születésekor. Ha hölgy, akkor a társ és anyaszerep, ha férfi, akkor pedig a védelmezés, empátia, béketeremtés feladatát tanulja.

Ásványa: igazgyöngy, hegyi kristály.

Fémje: ezüst.

Gyógynövénye: kökörcsin, palástfű.

Színei: ezüst, fehér.

A kettesek ismerete után, a következő részben a 3-as sorsútszám számmisztika alapjaival ismerkedünk meg.

Számmisztika alapok 1.rész

Számmisztika alapok 3. rész

A felhasználók hozzászólásai (2)

Emoke a 27.05.2013

1961.03.31 ,szuletem,es szeretnem tudni hogy lesze par kapcsolatom ebben az evben

    Asztro Show a 24.09.2014

    Kedves Emőke! Szerelmi életét Ön is könnyen rendezheti Xalen segítségével a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/ perc) a 453-as kódot beütve! Hívja most!

Hagyj hozzászólást

*