Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Számmisztika alapok 3. rész

Számmisztika alapok 3. rész

Dátum: 05.07.2012

A számmisztika sorsszámaiból a 3-as szám jellemzőit mutatjuk be ebben a részben.

A 3-as szám a számmisztikában a MERKÚR száma. Jelenti a gondolkodást, a múltat, a beszédet, a kifejezés minden formáját, legyen az éneklés, kreativitás, kézimunka, rajz vagy írás. Mottója: „gondolkodom, tehát vagyok”. Mesterien tudja a szavakat használni, csűrni-csavarni, ő az aki manipulál.  Az övé a bölcsesség, a jog, a logika. Nagyon szeret szerepelni, a társaság középpontja, kedveli a színházat, a vendégeket. A hármas szám jellemével, a számmisztika szerint,  nem érdemes vitázni, mert megsemmisít. A számmisztika szerint hajlamos mást mondani és mást csinálni, nem mindig vállalja fel magát. Szellemes és humoros, de arra vigyáznia kell, hogy nehogy túlzásokba essen, és bohóccá váljon. Képes  a hazugságra, pimaszságra, csakhogy rá figyeljenek. Amikor alulműködik, hajlamos a szellemi termékek ellopására és sajátjaként publikálni azokat. Sajnos gyakran álarc mögé bújik, szerepet játszik élete színpadán. Ha kimarad valamiből, nagyon tud szenvedni, fontosak neki  a hírek, az információk, mindenről tudni szeretne. Kritikus, „mások szemében a szálkát” esete!

Feladata a hírek továbbítása, de nem pletykaszinten, hanem a tiszta, értelmes beszéd, a nyugodt kifejezésmód által. A vitában logikusan érveljen, ne leordítson. A kommunikáció eszközeivel tud legjobban boldogulni, tanítson, beszéljen érhetően és kifejezően. Tanácsot akkor adjon, ha kérik, akkor viszont empatikusan tegye, együttérzően, a másik döntési szabadságát figyelembe véve. Arra azonban figyelnie kell, hogy ne váljon lelki szemetes ládává.

Ásványa: ametiszt, gyémánt.

Féme: higany.

Színe: lila, rózsaszín.

Gyógynövény: menta, hárs.

A 3-as szám vázolása után, a következő részben a 4-es sorsszám jellemzőire térünk majd ki.

Számmisztika alapok 1.rész

Számmisztika alapok 2. rész

 

Utoljára módosítva 2013.12.17.

A felhasználók hozzászólásai (4)

Erika a 16.03.2014

1977.08.20.

    Asztro Show a 20.09.2014

    Kedves Erika! Szandra jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 387. Remek számmisztikus! Tapasztalt szakértő. Hívja most! 06 90 633 991-es számon (485 Ft/ perc) .

Erika,Mária a 24.11.2013

nagyon jó.

    Asztro Show a 20.09.2014

    Kedves Erika,Mária! Ha többet szeretne tudni erről a témáról, Xalen jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 453. Remek számmisztikus! Hívja most! 06 90 633 991-es számon (485 Ft/ perc) .

Hagyj hozzászólást

*