Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Számmisztika alapok a 4-es szám

Számmisztika alapok a 4-es szám

Dátum: 07.08.2012

A számmisztika jelen része a 4-es szám alaprezgését és tulajdonságait mutatja be.

A 4-es szám a FÖLD és az URÁNUSZ száma. A dolgok gyakorlati része, a racionalitás, kreatív kézügyesség, a stabilitás tartozik ide. A 4-es sorsszámú ember imád dolgozni, néha belőle lesz a munkamániás. A kivitelezésben nagyon jól tud jeleskedni. Amennyiben vezetői funkciót lát el, ne várja, hogy a többi ember is ugyan olyan tempóban tudjon dolgozni!  Képekben lát. A 4-es szám az anyag száma is ezért a 4-esek hajlamosak beleragadni az anyagba, birtokolni, nehezen elengedni dolgokat.  Hatékonyan és takarékosan élnek, de nagyon merevvé és keménnyé  is tudnak válni, ezért a lazítás művészete fizikai és lelki szinten is fontos esetükben.

A szám a szexualitás száma is a számmisztikai sorselemzésben. A 4-es típusú embernek meg kell találni az egyensúlyt a munka és a szex között, mert ha nem figyel erre, akkor bármelyik irányba kibillenhet a mérleg nyelve. Hajlamos lehet a befelé fordulásra, és kicsit kocka fejű is. Ez okozza a négyes szám bezártságát.

A 4-es sorsszámú ember a numerológia szerint, kibillent állapotban állandóan az élet értelmét kutatja, befelé fordul, bizonytalan, gyakran érzi úgy, hogy kicsúszik a talaj a lába alól. Excentrikus, féktelen és erkölcstelen is lehet. Figyeljen arra, hogy a terhelhetősége hatalmas, de ha lemerül, nagyon beteg lesz – akár a lába is törhet!

Párkapcsolatában hűséges, fontos a bázis, a háttér megteremtése, állhatatos.

A 4-es számmisztika a 4-es sorsszámot viselő embert mások terveinek megvalósítására, álmainak megépítésére és gyakorlati megvalósítására tanítja. Az isteni gondviselés a termelő, kétkezi  munkát, építő tevékenységet szánta neki, azzal a céllal, hogy mások hasznára váljon.

Akinek nincs 4-es száma, annak fontos, hogy alkalmanként foglalkozzon a FÖLD-el, azaz kertészkedjen, ültessen szabad kézzel (kesztyű nélkül!), hogy ezt a minőséget megtanulja, megtapasztalja.

Ásványa: borostyán.

Féme: ezüst, sárgaréz.

Színe: sárgásbarna, bézs, zöld, homok.

Gyógynövénye: szegfűszeg, kömény.

 

A 4-es sorsszám bemutatása után, a következő részben az 5-öst nézzük meg a számmisztika szempontjából.

 

Számmisztika alapok 1.rész

Számmisztika alapok 2. Rész

Számmisztika alapok 3. Rész

 

 

 

Utoljára módosítva 2013.12.17.

Hagyj hozzászólást

*