Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Számmisztika alapok 5

Számmisztika alapok: az 5-ös szám

Dátum: 20.08.2012

A számmisztika elemzéséről szóló sorozatunk jelen részében az 5- ös sorsszám alaprezgését és tulajdonságait nézzük meg.

Az 5-ös  sorsszám a JUPITER száma, az örök gondolkodóé és a szabadságé, a változékonyságé. Nagyon aktív, dinamikus és lendületes. Kedélyes életművész. Nagyon indulatos is tud lenni, heves és lobbanékony, mindenkit legyőz a szájával. Akinek a sorsszáma 5-ös az lehet, hogy a családi életet nehezen éli meg, örökké bezárva és lekötve érzi magát. Sok mindenbe belekezd, de ritkán visz véghez bármit. Tudásszomja nagy, kíváncsi típus, de számára fontos az is, hogy amit megtanul, azt tovább adja, ne tartsa magába. A súrlódásokat kiválóan tudja kezelni, amíg csak apróbbak, de ha összegyűlik a feszültség benne, akkor robban mint a vulkán.

Mivel a középpontszáma egyben a szívcsakráé is, a szívére különös figyelmet kell fordítania.

A számmisztika tudománya szerint, szeret a középpontban lenni, de ha szívcsakráját alul működteti, akkor arrogáns, nagyképű, pontatlan és cinikus, hajlamos a hisztire, főleg ha sok 2-es van még a mátrixában.

Az 5-ös sorsszámot akkor működik jól, ha tulajdonosa törekszik a változékonyságra, sokat utazik. Ha irodai munkát végez, akkor fontos számára a céltalan, idő nélküli séta, kirándulás. Általában olyan szakmát választ, ahol beszélhet, kereskedhet. Az 5-ös számmisztikája által meg kell tanulnia mindenben a mértéktartást! Ismerkedés, barátság, különböző kultúrák megismerése az élete része, ő ettől érzi jól magát. A szerencse kíséri az útját, amennyiben figyel a csapdákra, és nem hisz el első hallásra mindent.

A meditációval le tudja csillapítani örökös nyugtalanságát, ezért számára az egyik leghasznosabb tevékenység az elvonulás, a belső figyelem. Feladata: megtanulni a lemondást, elengedni a nagy birtoklási- és irányítási vágyát.

 

Féme: az ón.

Ásványa: a zafír és az ametiszt.

Színe: a bíbor és a lila

Gyógynövénye: a mályva és a citromfű.

Az 5-ös sorsszám áttekintése után, legközelebb a soron következő a 6-os sorszámot nézzük meg és ismerkedünk meg alaprezgéseivel.

 

Számmisztika alapok 1.rész

Számmisztika alapok 2. Rész

Számmisztika alapok 3. rész

Számmisztika alapok a 4-es szám

 

Utoljára módosítva 2013.12.17.

A felhasználók hozzászólásai (4)

timea a 17.01.2014

egy altalanos joslast szeretnek 1985.03.12

  Asztro Show a 24.09.2014

  Kedves Tímea!
  Ágnes jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 313. Tarot kártyával és reikivel is foglalkozik. Ő segíthet Önnek.
  Hívja most! 0690633991 (485 Ft/perc)

reka a 24.08.2012

egy altalanos joslast szeretnek . szuletem1978,06,24

  Asztro Show a 24.09.2014

  Kedves Réka!
  Norbert kártyajóst és mágust ajánljuk Önnek, melléke: 525. Legkeresettebb mágus aki segíthet Önnek hasznos tanácsokkal. Hívja most! 0690633991 (485 Ft/perc)

Hagyj hozzászólást

*