Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Számmisztika alapok 9.

Számmisztika alapok 9.

Dátum: 25.10.2012

A számmisztika sorozatunk mai részében a 9-es számot vizsgáljuk meg közelebbről. Ez a szám a számmisztika szerint a MARS bolygó alá tartozik, tüzes, erős, energikus szám. A szellemi szint legmagasabb energiáját képviseli. Ha pozitívan használja a szám rezgését a 9-es sorsszámú ember, akkor  őszinte, humanisztikus, törekszik a bölcsességre és önzetlen.

A problémákat megérti és a bátorság sem áll távolt tőle. Arra kell vigyáznia, hogy ez ne csapjon át vakmerőségbe, mert az könnyen viszályhoz, vagy  balesethez vezethet. Szívesen ad tanácsot, de úgy érzi, neki erre nincs szüksége. Sok terhet hordoznak, ezért figyelniük kell arra, másét ne vegyék magukra.

Gyakran van epe problémájuk, ami a harag, agresszió fizikai megnyilvánulása. Ha nem állnak ki a valódi igényeikért, elfojtják, hárítják és a békesség látszata mögé bújnak, akkor könnyen megbetegszik az epéjük. Az igazán békülékeny embernek soha nincs ilyen gondja.

Ha szám negatív rezgéseit alkalmazza, akkor agresszív, türelmetlen, támadó, senkire sincs tekintettel, erőszakos tanácsadó lehet. Fentről nézi a világot, ezért az alantas dolgokat és a butaságot nehezen viseli. A nagy céloktól nem veszi észre a mindennapi feladatait. A szélsőséges érzelmektől sem mentes, ha nem figyel a kommunikáció módjára, akkor udvariatlanságával teljesen le tudja bénítani az ellenfeleit.

Nagyon fontos, hogy ne ítélkezzenek fölöttük, mert ez is megbetegíti a 9-es sorsszámú embert. Nekik nagyon fontos a hit, az alázat, könnyen tudnak fejet hajtani és kérni a fenti világ segítségét. Gyakran fordulnak a misztikum, spiritualitás felé, belőlük lesznek az életvezetési tanácsadók, mágusok, léleklátók, de azok is, akik a fekete mágiával foglalkoznak.

Ásványa: opál

Színe: vörös, kékeszöld

Fém: titán

Gyógynövény: üröm, repce, iszap (pakolás)

A számmisztika sorozatunk következő része a személyes éveket fogja bemutatni Önöknek.

Számmisztika alapok 1.rész

Számmisztika alapok 2. rész

Számmisztika alapok 3. rész

Számmisztika alapok 4.rész

Számmisztika alapok 5. rész

A számmisztika alapok 6. rész

Számmisztika alapok 7. rész

Számmisztika alapok 8. rész

 

 

A felhasználók hozzászólásai (2)

anita a 06.03.2013

me szeretném kerezmi gyerek áldas le sze mostani baromal .mijen hónp varhato

    Asztro Show a 01.10.2014

    Kedves Anita!
    Szandra jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 387. Ő segíthet pontos választ adni és numerológiával is foglalkozik. A legjobb jós erre a területre.
    Hívja most! 0690633991 (485 Ft/perc)

Hagyj hozzászólást

*