Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Szellem van a lakásban - 6 figyelmeztető jel

Szellem van a lakásban – 6 figyelmeztető jel

Dátum: 03.04.2012

Ha szellem él a lakásban, annak több látható és hallható jele van. A szellem mindig jelez valamilyen módon. Ezeket a jeleket figyelve megállapíthatjuk, hogy vannak-e szellemek a lakásunkban. Ne feledjétek, ha szellem van a házban, akkor az azért van, mert valami odaköti, valami miatt nem tud elmenni, és mindenképpen kommunikálni akar az ott élőkkel.

1. Az egyik leggyakoribb jelzés, amely az eltávozott, de a lakásban ragadt lelkektől érkezik, a villany, az elektromos áram ingadozása. Az átsuhanó energiák okozhatnak átmeneti áramkimaradást. Természetesen ilyenkor érdemes ellenőriztetni az elektromos hálózatot, ha azonban a szakemberek nem találnak hibát és okot az áramingadozásra, akkor egyértelműen a lakásban található szellemek játékáról van szó.

 

Ha IDE kattintasz, megtudhatod, milyen szellem kísért az otthonodban!

 

Ágnes

2. A televíziókészüléken a csatornák automatikus váltakozása is jelezheti paranormális erők jelenlétét. Amikor a TV készülék magától vált csatornát, vagy ki és bekapcsol anélkül, hogy hozzáértünk volna a távirányítóhoz, szintén túlvilági energiák, szellemek próbálnak nekünk jelezni.

 

Kattints IDE, hogy megtudd, mitévő légy, ha szellemmel találkozol!

 

3. Apró tárgyak eltűnése is utalhat arra, hogy a lakásban szellem lakik. Előfordult már, hogy nem találtad a kocsikulcsot, pedig tisztán emlékeztél, hogy egy bizonyos helyre tetted, aztán kis idő múlva felbukkant egy másik helyen? Tudom, ha ilyet tapasztalsz, az első gondolatod az, hogy biztosan rosszul emlékszel, de ha hetente többször tapasztalsz ilyesmit, illetve elég gyakran, akkor már elég valószínű, hogy nem az emlékező tehetségeddel van gond, hanem szellemek tevékenykednek körülötted.

 

rtl_szellem

Ha a felsoroltak közül bármelyiket is tapasztaltad már, akkor mindenképpen fordulj szakemberhez! Olyan valakit keress, aki szellemek elküldésével, lakás- és tértisztítással foglakozik. Érdemes ezt komolyan venni, ugyanis a szellemek jelenléte egyáltalán nem egészséges! Bár életveszélyről nincs szó, a szellemek elszívják az energiánkat, és hangulatingadozást okoznak mindazoknak, akik az általuk „kísértett” lakásban élnek! Sokan észre sem veszik a jeleket, és mégis szellem lakik az otthonukban. Sokaknak a legelső jel szellem jelenlétére, hogy hanyatlik anyagi helyzete, nem sikerülnek a dolgai, konfliktusok adódnak a családban, vagy romlik egészségi állapota.

Ne habozz, ha az életed nem tart jó irányba, vagy ha úgy gondolod, kóbor lelkek vannak az otthonodban! Hívd Megmondót a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), kérj TISZTÍTÁST, amitől máris érezheted a pozitív hatásokat, de akár a TÖBBMILLIÓS pénzmágia is a tiéd lehet, ha kéred!

 

Nézzük tovább!

4. A kísértetek egyik közkedvelt kommunikációs formája az ajtók nyitogatása. Ha volt már olyan, hogy becsuktál, bezártál egy ajtót, és később tárva-nyitva találtad, miközben egészen biztosan emlékszel rá, hogy korábban kulcsra zártad, akkor biztos lehetsz benne, hogy szellem kísért az otthonodban!

5. A legjellemzőbb és legárulkodóbb jel arra vonatkozóan, hogy kísértet lakta házban élünk, ha egy zárt helyiségben tartózkodunk, és hirtelen szellőt vagy fuvallatot érzünk, ha a szoba egyik pontján hűvösebb van, mint máshol.

6. A legritkábban ugyan, de előfordulhat az is, hogy lépéseket hallunk a lakásban, de amikor a hang irányába fordulunk, még sincs ott senki. Az is megtörténhet, hogy azt halljuk, valaki elszaladt a szobaajtó előtt, de a család többi tagja nincs otthon, vagy mindenki bent van a helyiségben. Ilyenkor vállrándítással és legyintéssel szoktuk elhessegetni a kellemetlen gondolatokat.

Tündér LiliNe menj el hát a fennálló helyzet mellett, és tégy ellene Te is, hogy végre fellélegezhess, és a sajátodnak érezhesd a lakásodat, ahová hazatérhetsz, ahol megpihenhetsz! Kérj lakástisztítást Megmondótól vagy Ágnestől a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), akiket elérsz külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

Download ebook

A felhasználók hozzászólásai (10)

Elenek a 13.03.2017

Üdvözletem.
Szeretnénm megkérdezni, Mi az ismertetője egy nyitott kapunak? Hogyan küldhetem vissza azt aki rossz szándékkal van itt? Hogyan zárhatom be a kaput ? Van e erre kimondott szöveg?

  Asztro Show a 14.03.2017

  Kedves Elenek! Szakembereinktől tud pontos válaszokat kapni a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc)! Hívja őket bizalommal, mindig van, aki elérhető, és aki szellemek elküldésével foglalkozik. Üdvözlettel: Asztro Show

Zsolt a 08.01.2017

A szellemjárás a lakásban szélsőséges esetben lakástüzet is okozhat a kialakuló EM gócok miatt, mivel az elektromos energia folyása a gócban megreked mert nem normálisan folyik.

  Asztro Show a 12.01.2017

  Kedves Zsolt! Valóban igaz, veszélyes és korántsem játék! Köszönjük, hogy megosztotta a tapasztalatát! Üdvözlettel: Asztro Show

JUTKA a 23.03.2016

TÖBBSZR TAPASZTALTAM HOGY LEŰL VALAKI AZ ÁGYAM VÉGÉBE,DE ÉN NEM FÉLEK TŐLLE. SZELLEMEK PEDIG VANNAK.

  Asztro Show a 25.03.2016

  Kedves Jutka! Fontos mielőbb eltávolítani a szellemet a közeléből, és azt is megnézetni, hogy van-e több esetleg, hiszen sok jelet sem ad magáról! Szellemvizsgálatért hívhatja Xalent a 0690633991-es telefonszámon (485 ft/p), 453-as kódon!

Anikó a 23.03.2016

Édesapám meghalt utána a konyhában,és a gyerek szobában rendszeresen bekapcsolt a tévé,valamikor lement a hang valamikor meg felment a hang a tévén csak úgy rendszeresen.A gyerekem játéka is beindult csak úgy .De nem féltem mert éreztem apukámat hogy ő az mert aznap kezdődött amikor itt hagyott minket.Anyukámékhoz lementem lemosdattam,és felöltöztettem anyukámmal apukámat,és haza értem akkor a legidősebb gyermekem mondta anyu anyu nézd nézd mi jön felém olyan gyönyörű fény én ilyen szépet még nem láttam.Soha nem felejtem el és utána nagyon sokáig hetekig erősen éreztem,és tudtunkra adta hogy itt van velünk.Most lesz áprilisba 2-éve hogy elment édesapám.

  Asztro Show a 25.03.2016

  Kedves Anikó! Az édesapja bizonyára üzenni szeretne Önnek! Ha felkeresi Tündér Lilit a 0690633991-es telefonszámon (485 ft/p), az üzenetet átadja Önnek, kiváló médium! 954-es a kódja!

Katalin a 02.02.2015

Nem iszok nem drogozok és soha nem hittem a szellemekben.Egyik éjjel kikellett mennem pisilni. Van egy wc a kazán házban amelyen csak egy zuhany függöny van. Amikor beléptem rajta a könyököm valami keményhez ütődött. Nem is tulajdonítottam volna neki jelentőséget ha nem látom meg azt a nagydarab emberi testet amit láttam. Nem szólt hozzám csak nézett aztán pedig eltűnt. A másik furcsa dolog ezzel kapcsolatban hogy 7 éve abban a helységben alszanak a kutyák és az idén a puli kutya nem akar bent maradni. Ha bezavarjuk szinte össze rezzen és elszalad. Az ajtó alatt van lyuk ahol ki és be tudnak járni soha nem nyitották ki az ajtót. Most pedig éjjel kinyílik és a puli ugat befelé. Nem tudom mi ez az egész. Azóta nem merek éjjel kimenni. Szellemet láttam? Választ várok. Katalin

  Asztro Show a 03.02.2015

  Kedves Katalin!
  Xalen jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 453. Szellemvizsgálattal is foglalkozik. A legjobb szakember erre a területre. Kérje a tanácsát és hívja fel most! 0690 633 991 (485 Ft/perc).

Hagyj hozzászólást

*