Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

szellemek

Szellemek az otthonában?

Dátum: 20.03.2014

Az otthon, a legtöbb ember számára azt a helyet jelenti, ahol családjával, szeretteivel zavartalanul élhet, egy fedél alatt. Időként akadnak olyan tényezők, amelyek megzavarják a családi fészek békéjét. Egy építkezés az utcában, vagy hangyák jönnek fel a padló alól, esetleg nem kívánatos rágcsálókba botlunk hétköznapjaink során. Ilyenkor, mindig megtesszük a megfelelő óvintézkedéseket, hogy életünk, legalább az otthonunkban nyugodt és zavaratlan maradjon. A nem kívánatos betolakodókat csapdába csaljuk, vagy éppen drasztikusabb módon, kiirtjuk őket, míg az utcai zajos építkezés, egyszer csak véget ér, hiszen minden munkának megvan a maga határideje.

fehér fény kód 303 online jós jóslás ezotéria energia

A gond akkor van, ha életvitelünket valami olyan zavarja meg, aminek eredetét nem ismerjük, tenni ellene nem tehetünk semmit, de még csak pontosan ki sem vagyunk képesek fejezni azt, hogy mivel is állunk szemben. Kezdetben csak rossz álmok vannak, felriadnak a gyerekek éjjel és furcsa alakokról beszélnek, amit mi nem is veszünk komolyan. Aztán egy éjjel furcsa, kellemetlen zajokra ébredünk, amelynek forrását nem vagyunk képesek behatárolni, ezért mindig másra fogjuk annak okát.

Legtöbbször csak ennyinek tűnik az egész, mintha nem is történne semmi, éljünk napjainkat, valami furcsa, különös dolog társaságában, amiről nem beszélünk, de a zsigereinkben érezzük, hogy van körülöttünk valami ijesztő, valami gonosz. Egy idő után fásulttá válunk, egészségünk gyengülni kezd, miközben a család tagjai egyre ingerlékenyebbek egymással. Nem ér semmit az éjszakai alvás, nem tudja senki sem igazán kipihenni magát, ami fel sem tűnik, hiszen senki sem emlékszik éjjeli mikró ébredéseik okaira, ami talán jobb is, hiszen az emlékek, sokszor ijesztőek tudnak lenni.  A lelki állapot lombozódik, minden más területen bajok jelentkeznek, nincs szerencse, nincs egészség, nincs összhang, csak az egyre jobban uralkodó kilátástalanság.

Ágnes jósnő kód 313 jósnő legjobb jós ezotéria tisztánlátó

Valami oka kell, hogy legyen, de nem érti mi lehet ez az ok, hiszen még sosem hallott szellemekről, akkor hogy ismerné fel őket? Ebben akarunk mi most segíteni Önnek, hogy időben felismerje azt, ha valaki lakik a sötétben. Felsorolunk pár fontos jellemzőt, amire érdemes figyelni, amelyek közül ha tapasztal valamit, akkor szakembert kell keresnie, mert Önnél valószínűleg szellem lakik!

1. Az éjszakai zajok nagyon árulkodóak tudnak lenni. Van, hogy a hőtől és egyéb fizikai jellemzők miatt recsegnek a bútorok ez egy természetes jelenség. Viszont mindennek van határa, a túlzott bútor és padló recsegés már gyanúra adhat okot, nem beszélve arról, hogy sokszor a szellem által keltett ilyen típusú hangok, egy időben halhatóak.

2. Hangok, avagy szaknyelven EVP, ami alacsony frekvenciájú hangot jelez, más néven ezt fehér zajnak is hívják, amit hangrögzítővel lehet rögzíteni, később a felvételt tisztázva hallhatjuk a szellem hangját. Az EVP-nek három típusa van, az első kettő szabad füllel nem hallható, viszont a legerősebb EVP már érzékelhető, így ha hangokat hall, valaki megszólítja Önt, nem biztos, hogy csak a képzelete játszik, lehetséges, hogy szellem van az otthonában.

3. Ha van háziállata, az állat viselkedése gyakorta árulkodó lehet. Figyelni kell, mert szellem közelében az állat zavart lesz, a kutyák morognak, ugatnak, míg a macskák szőrüket felborzolva morognak. Itt is árulkodó lehet az óra, perc, mert a szellem aktivitás gyakorta egy időben történik, az esetek többségében sötétben, így télen hamarabb következhet be, mint nyáron. Különösen intő jel az, ha a háziállat egy pontra fókuszálva meredten néz és közben morog.

4. Alattomos és szembetűnő, gyakran előforduló jelenség, amelyre a mai napig nem született értelmes magyarázat, a tárgyak eltűnése, majd hirtelen újra megkerülése. Sok tárgy, apróság tűnik el, amiről emlékezünk, biztosak vagyunk benne, hogy hová raktuk. Többször keressük és nincs sehol, majd napokkal később ott van, ahol annak lennie kell. Ha ez gyakran megtörténik, szellemjelenségre utalhat.

5. A műszaki cikkek gyakori meghibásodása, ami már túllép minden határon is jel. A szellemek közelében megnő az elektromágneses mező (EMF) ami hatással van az elektronikai eszközökre, miatta hamarabb és gyakrabban hibásodnak meg. AZ EMF lehet valamilyen természeti jelenség is, vagy rosszul szigetelt vezetékek miatt a falban. Ennek a sugárzásnak az oka az egészségre káros, ezért szellem vizsgálat előtt, érdemes mérni az elektromágnesességet a lakásban, amit legtöbbször egy villanyszerelő is képes elvégezni, ha van megfelelő mérő eszköze. Amennyiben nem talál gondot, akkor a meghibásodás oka, lehet szellem, érdemes szakemberhez fordulni.

6. A legszembetűnőbb jelenség, a kopogószellem, idegen szóval poltergeist, ami a tárgyak igen intenzív mozgását, gyakorta lebegését is jelenti. Ilyenkor kétség sem fér hozzá, szellem van az otthonában, mindenképpen szakemberhez kell fordulni segítségért!

Boszi Kata kód 340 boszi jósnő cigánykártya tisztánlátó

A fentebb felsoroltak csak a legjellemzőbb dolgok, amelyekkel szembesülhet, ha szellem van az otthonában. Sokáig folytathatnánk még a listát, hiszen itt van a hőmérséklet megváltozása, a furcsa bűzös szagok, vagy éppen  a gyerekek viselkedésében bekövetkező változások, amelyek mind-mind szellemre utalhatnak. Mivel mindez még csak a jéghegy csúcsa, amit leírtam Önöknek, arra kérek mindenkit, ha szellemet sejt maga körül, akkor ne teketóriázzon, keressen egy szakembert annak kivizsgálásra! Ha nem talál a környezetében, vagy nincs ideje keresni, javasoljuk hívja az asztro vonalat, mert tanácsadóink fel vannak készülve a szellemvizsgálatra, adnak tanácsot annak eltávolítására, illetve eseteként arra képesek, hogy Ők maguk megszabadítsák otthonát a nem kívánatos lakótól…

Olvassa el mit jelent Az álomfogás mágiája

 

Hagyj hozzászólást

*