Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Szellemidézés házilag

Szellemidézés házilag

Dátum: 23.01.2012

A szellemidézés menete ma már könyvből is elsajátítható, sőt, tanfolyamokon is oktatják. Egyre többen beszélnek róla és sokan meg is próbálják. Régen ez titkos szertartás keretében zajlott, amelyet csak beavatottak végezhettek. Anyáról lányára szállt a szellemidézés menete és technikája. Ugyanúgy, ahogy a féltve őrzött családi receptek sosem kerülnek idegen kézre, a szellemidézés szeánszoknak a menete is mindig titokban maradt.

Sokkoló videó! ITT megnézhetsz egy felvételt, melyen egy szellem egy gyermeket bántalmaz.

 

Sokáig hittem, hogy aki szellemet idéz, az csak boszorkány lehet. Aztán egyszer véletlenül a tudomásomra jutott egy olyan technika, amellyel nem csak szellemidézést lehetett végezni, hanem kérdéseket is tehettem fel az eltávozott léleknek. A barátnőmmel elhatároztuk, hogy kipróbáljuk a szellemidézés szertartást.

Ha szeretnéd tudni, van-e körülötted szellem, akkor kattints IDE és tudd meg! ITT pedig leírtuk neked, mi tévő légy, ha szemmet látsz.

Ágnes

A szellemidézés szertartása

Beszereztük a kellékeket: egy százévesnél régebbi kiadású keménykötésű könyv, egy régi kulcs, madzag, na és persze egy kis lelkierő. Ennyi kellett hozzá. Miután összegyűjtöttünk mindent, a kulcsot a szárával lefelé helyeztük el a könyv lapjai között, úgy, hogy csak a kulcsfej maradt látható. Jó szorosan megkötöztük, majd az utasításokat követve egymással szemben helyezkedtünk el, és mindketten a mutató ujjunkat a kulcs görbülete alá helyeztük. Úgy tartottuk a könyvet, hogy az szabadon tudjon mozogni jobbra-balra, és akkor szólítottuk a szellemet. Egyikünk sem gondolta, hogy bármi is történni fog, úgyhogy kuncogva kértük a jelenlévő szellemet, hogy, ha ott van, fordítsa a könyvet jobbra. Az addig mozdulatlan könyv lassan, de határozottan elmozdult. Eldobtuk a könyvet, és hanyatt-homlok menekültünk ki a szobából.

rtl_szellem

Igen, talán ezért volt a módszer titkos és ezért volt fontos, hogy szakavatott kezek végezzék.

Hiszen a szellemidézés után el kell küldeni, útjukra kell bocsátani a szellemeket, különben ott rekedhetnek, ezzel bajt okozva nekünk is.

Tehát annak ellenére, hogy a technikák ismertek és hozzáférhetőek, ha fel szeretnénk venni a kapcsolatot valamelyik elhunyt hozzátartozóval, akkor biztonságosabb olyasvalakinek a segítségét kérni, akinek gyakorlata van a szellemidézés területén. Médiumok, látók, tisztánlátással rendelkezők 24 órás műszakban várják, hogy segíthessenek. Megtalálod köztük a szellem-kommunikátorokat is, akik fel tudják venni a kapcsolatot eltávozott szeretteinkkel, és átadják az üzeneteket. Már csak az igazi kellék, a lelkierőd hiányzik hozzá, és ha ez is megvan, tedd meg a szükséges lépéseket! Hívd Edit Jósnő Médiumot vagy Jázmint a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), akiket külföldről is elérsz: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

 

Lajkolj minket!

Hozzászólások lezárva