Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Szellemtámadás élő adásban

Szellemtámadás élő adásban

Dátum: 23.08.2015

Egy pennsylvaniai házról készült riport közben kísértetek támadtak a CNN riporterére, megkarmolták, sőt meg is lökték a szellemek és démonok után kutató riporterhölgyet és az őt videón kísérő operatőrt.

A ház az USA leghíresebb kísértet háza, ezért is keltette fel a CNN forgatócsoport érdeklődését és érkeztek a helyszínre infra kamerákkal és megfelelő felszereléssel, hogy felvételt készítsenek azokrol a paranormális jelenségekről, amelyekről a házban élő család korábban beszámolt.

A család több, mint 7 éve él ebben a házban és rendszeres feljegyzéseket és felvételeket készítettek a ház pincéjében zajló eseményekről. Beszámolójukból kiderül, hogy gyakran suttogások, visítások zavarják fel őket éjszakai álmukból.

A ház legfélelmetesebb démona kb. 2 méter magas, hosszúkás fejű lény, agresszívan rátámad bárkire, aki az ő territóriumára lép. Az alagsori részt nem használja a család,  cserébe a démon nem zaklatja őket a ház többi szintjén és helyiségében, de a többi szellemlény mindenhol teret követel magának, többek között  a házaspár hálószobája és az odavezető lépcső környéke is kedvelt tartózkodási helyük.

Az ingatlan értéke jelentősen csökkent, amióta kitudódott, mi zajlik a pincében, hiszen senki nem szeretne szellemlakta otthont vásárolni. A házaspár szeretne túladni otthonán úgy, hogy ne érje őket anyagi veszteség, de egyelőre minden próbálkozásuk sikertelen volt. Nem csak a szellemek jelenléte riasztja el a vásárlókat, hanem a szellemek negatív energiája is, amely nagy mértékben akadályozza az eladást, és amíg ezeket a negatív energiákat valaki nem távolítja el a házról, addig biztosan nem fogják tudni értékesíteni az ingatlant.

Ha Te is tapasztaltad hasonló, titokzatos lények jelenlétét az otthonodban, akkor kérj egy szellemvizsgálatot és háztisztító rituálét, Xalen vagy Eugénia jósnők segítenek megszabadulni a szellemek negatív hatásaitól a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc)!

ezo, jós, jóslás, jósnő, misztikus történetek, misztikus lények, misztikus képek, legjobb misztikus filmek, titokzatos lények, rejtélyes lények

Vedd komolyan a figyelmeztető jeleket, hiszen a kísértetek, misztikus lények nem csak lelkileg ártanak, akár fizikailag is bántalmazhatnak. Ne várd meg, amíg a Te gyerekedet is kísértetek rángatják le az ágyról vagy jelenlétükkel álmatlan éjszakákat okoznak neki!

Már hosszú ideje nem tudod eladni az ingatlanodat? Lehet, hogy egy szellemi jelenlét akadályozza az adás-vétel létrejöttét. Kérj egy jóslást a probléma pontos megállapításának érdekében, kérj szelleműzést és védelmet az ingatlanodra, hogy minél előbb olyan árat kapj érte, amennyiért hirdeted.

Mindezt külföldről is kérheted: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*