Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Szent Mihály arkangyal védelmi imája!

Dátum: 29.09.2017

Ha Mihály arkangyal védelmét szeretnéd élvezni, akkor azt az imát kell elmondanod, amit Mihály arkangyal diktált le egy médiumnak. Másold le az imát egy papírra és tedd a párnád alá, de minden este mondd el, mielőtt elaludnál. Fontos, hogy kék tintával írd a papírra az ima sorait:

Ha érdekel, hogyan vonzhatsz be pénzt az angyalok segítségével, kattints IDE !

Az angyali üzeneted pedig IDE kattintva tudhatod meg!

“Az Univerzum minden élőlénye, legyen az ember, állat vagy növény, a barátom, a testvérem és én így szeretem és tisztelem őket, ők pedig hasonlóan szeretnek engem. Kérem az angyalok égi közösségét és Mihály arkangyalt, hogy mindig mellettem őrködjenek, de vigyázzanak az emberiség minden tagjára, az Univerzum teljes egészére!
Kérem a védelmet magamra, a házamra, a családomra, a barátaimra, az ellenségeimre és mindazokra az emberekre és állatokra, akiket nem ismerek, akikkel ebben a leszületésemben, fizikai síkon nem találkoztam.
Kérlek, vágd el a tudatosságom által szőtt hálót és köteléket, amely gúzsba köt és félelem érzetét kelti bennem! Segíts, hogy a félelem érzését ne ismerjem, kellemes meleg biztonságérzet járja át a testem! … “

Az ima befejező sorait a médiumainktól tudhatod meg, mert ez a része személyre szabott és teljesen egyedi, mindenkinek más és más. Hívd még MA Tündér Lilit vagy Edit Jósnőt a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), és írd le egyikük segítségével az ima befejezését! Ne feledd, pár percet vesz igénybe életedből, mégis HATALMAS ANGYALI VÉDELEM alá kerülhetsz, hosszútávon! Megéri, nem igaz?

Az angyalok nem csak védelmet adhatnak, hanem áldást is a pénzedre! Érdekel, hogyan? Kattints IDE !

Mihály arkangyal segít neked, valahányszor a fenti imát elolvasod, tehát ne feledd, kérd el a te személyes befejezésed, mellyel megvédheted magadat, családodat az ártó erőkkel, balszerencsével szemben!

tv2_angyal

Folyamatos visszatérő negatív energiák keserítik meg az életed? Itt az ideje, hogy a leghatalmasabb angyal segítségét kérd, akinek hatalmában áll védelemmel ellátni téged a negatív energiák ellen! Lunczer Judit vagy Zeusz jósok közvetítésével a védelmi angyal mágia is hatásos lehet hosszútávon, így ezt a kényelmesebb opciót is választhatod, profi segítséggel! Hívd egyiküket a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc)!
Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

A felhasználók hozzászólásai (2)

Magdi a 27.10.2017

Meg fontolandó és érdekes az ima szövege ! Számomra nagyon fontos lenne Szent Mihály Arkangyal segítsége valami nem tiszta körülöttem / lehet ,hogy vissza térő negatív energiák keserítik meg az életemet ? Sokszor voltam kiválasztott a kapuig el jutottam de soha nem sikerült át jutnom a másik oldalra ! Ezért kérem a védelmet magamra,családomra,barátomra ,.Kérem Mihály Arkangyalt,és az égi angyalok közösségét ,hogy mindig mellettem őrködjenek Ámen

    Asztro Show a 08.11.2017

    Kedves Magdi! Alkalmazza az imát bátran, reméljük, hogy végül úgy alakulnak a dolgai, ahogy szeretné! A tisztításban szakembereink bármikor segíthetnek akár várakozás nélkül, hívja őket bizalommal a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc)! Asztro Show

Hagyj hozzászólást

*