Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Szentivánéji szertartás

Szentivánéji szertartás

Dátum: 03.07.2012

A szertartás Szent Iván éjszakáján, vagyis az év legrövidebb éjszakáján és leghosszabb nappalán, már az ősi társadalmakban is jelen volt rituálék és mágikus szertartás éjszakájaként.

Ahhoz, hogy bőséget vonzhassunk be az életünkbe, és hogy hatékonyak legyenek a szertartások, meg kell védenünk magunkat a negatív energiáktól. Nézd meg ITT, hogyan!

 

A szertartás története

A törzs Főpapja szertartást végzett el annak érdekében, hogy jó legyen a termés, bőséges és eredményes legyen a vadászidény.

Bár a kereszténység tűzzel-vassal harcolt mindenféle pogány szokás és rítus ellen, Szent Iván éj varázsát nem sikerült kiirtania. A keresztény középkorban a „boszorkányok éjszakájának” mágikus erőket tulajdonítottak, hiszen különböző áldozatokat mutattak be ezen az éjszakán a felsőbb hatalmaknak, és cserében a csodát várták: betegek gyógyulását, szerelmesek egymásra találását.

TITKOS gazdagság-meditációt találsz IDE kattintva!

Ágnes

A spanyol inkvizíció úgy vélte, hogy ezt az ünnepet a boszorkányok találták ki a keresztény világ bosszantására, és azért ünnepelték júniusban,  hogy elhomályosítsák a  keresztény világ ünnepét a Coprus Christit, amelyet szintén júniusban ünnepelnek, és a világ egyik legnagyobb keresztény sátoros ünnepeként tartanak számon.

Az, hogy ez az ünnep mennyire pogány vagy mennyire keresztény, sosem derült ki, gondoljunk csak bele, egy Szent neve napján tartandó ünnep kicsit sem lehet pogány, ugyanakkor a parazsat átugráló boszorkányokat cseppet sem lehet a kereszténységgel asszociálni.

A konklúzió tehát az, hogy ez az ünnep nem a kereszténység vagy a pogányság ünnepe, hanem az embereké. Az őseink tudtak valamit, amit mi már nem tudunk, éreztek valamit, amit mi már nem érzünk. Együtt lélegeztek a természettel, értettek a természet nyelvén. Bennünket már nem érdekel sem a természet nyelve, sem pedig a természet maga, nem élünk együtt vele, hanem élősködünk rajta, és nem használjuk a kincseit, hanem kihasználjuk, visszaélünk velük. Ezért a természet velünk már nem olyan kegyes, mint őseinkkel volt. Talán ez az oka annak is,  hogy a rituálé és a mágikus szertartás is elkopott mára.

Tudd meg ITT, hogyan lehetsz gazdag 3 lépésben!

rituale_rtl

Kevesen őrzik ezeknek az ősi rituáléknak a titkát, és egyre kevesebben tanulják meg a hozzájuk fűződő technikákat. Lehet, hogy pár évtized múlva már semmi nem marad fent az ilyen a szertartás hagyományokból. Szerencsére ma még elérhetők, és kérhetők. Vannak olyan emberek, akik ismerik ezeknek a technikáknak az összes csínját-bínját. Ezek a különleges képességű emberek a jósok, a médiumok, a tisztánlátók, az asztrológusok, ezoterikus szakemberek. Ők pontosan ismerik a természet körforgásán alapuló rituálékat és a természet erőforrásait (pl. telihold) felhasználó babonás hiedelmeket és a szertartás menetét. Ők segíthetnek és megtaníthatnak  bennünket arra, hogy miként használjuk jól a természet erőit, a különleges napokat és időszakokat!

Úgy érzed, elakadtál és segítségre van szükséged? Akkor hívd Xalen vagy Ágnes jósnőket a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), és tapasztald meg az ősi tudás, a lenézett babonák és szokások varázslatos erejét a Te életedben! Teremts bőséget bármelyik életterületre a segítségükkel, legyen szó egészségről, szerelemről vagy akár anyagiakról!

Eléred jósainkat külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*