Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Szeptember havi egészség horoszkóp!

Dátum: 01.09.2017

Kos

Kos jegy

Szeptember elején még ki tudnál ugrani a bőrödből, valahogy izgalommal várod a rozsdás fák látványát, mikor már a hűvösebb és számodra elviselhetőbb ősz beköszönt. A hónap második felében viszont rájössz, mégis csak a nyári időt szereted, hiszen a csípős reggeleknek már nem tudsz annyira örülni. Érdemes egy téli egészség képet kérned, mert jegyed azt most nehezebben viseli majd, hívd Xalent a 0690 633 991-es számon (485 Ft/p)!

 

Az év 4 legszerencsésebb csillagjegye közé tartozol? Tudd meg ITT!

 

Bika

Bika jegy

Talán a legerősebb időszakod kezdődik most el ebben az esztendőben, az egészség horoszkóp alapján. Érdemes most energiáidat ízületeid és izmaid erősítésére fordítani, ami egy Bika szülöttnek nem esik nehezére. Leginkább a megfázásokra kell figyelned, mert tested és egészséged erősödni fog, de ez a folyamat igénybe veszi az immunrendszered. Hívd Virágot a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/p), aki egy nagyon fontos üzenetet tartogat számodra!  

 

Ikrek

Ikrek jegy

Érdemes megfogadnod a hasznos tanácsokat, mert sok bajtól óvhatod meg magad. A szeptemberi hónapban különösen érzékeny terület lehet az emésztés, gyomor. Figyelj arra, hogy mit, mikor és hogyan eszel. A hónap végére ízületi fájdalmak jelentkezhetnek, de ezeket csak az évszakváltás okozza. Érdemes felkészülnöd a télre! Kérj tanácsot a legjobbtól, hívd Ágnest a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/p)!

 

Szerezz be gyógyító köveket, hogy akár megelőzhesd a problémákat is! ITT találod őket!

 

Rák

Rák jegy

Nehezen indul a szeptember. Kedvtelen vagy, melankolikus, szinte mindig fáradt. Ennek egyetlen ellenszere van, a pihenés. Ha sportolsz, tarts egy-két hét szünetet, utána újra kezdve minden sokkal jobban fog menni. Engedd a szervezeted pihenni egy kicsit, mert a csillagenergiák nem véletlenül nem töltenek fel eléggé! Tudj meg többet sorsodról, hívd Kamillát a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/p), hogy egészséged biztos kezekben lehessen!  

egészség horoszkóp

Oroszlán

Oroszlán jegy

Nagyon nehezen indul a hónapod az egészség horoszkóp szerint. Az első héten könnyen meg is fázhatsz. Ha ezt a időt kibírod megfázás nélkül, akkor viszont erősödésre számíthatsz. A télre viszont fel kell készülnöd!  Energetikailag is tudnod kell majd erre az évszakra hangolódnod, hiszen igazi nyári lény vagy. Hívd Gabót a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/p) és kérj teljes egészség elemzést, hogy megtudd, mit kell tenned a téli hónapok előtt!

 

Szűz

Szűz jegy

Ez még a te időd, ilyenkor még sebezhetetlennek érzed magad, energetikus vagy és semmi sem tud elgyengíteni. Érdemes most elkezdened a feltöltődést, hiszen addig kell ütnöd a vasat, míg az meleg. Még a sportokra is fordíthatsz időt, a szabadban, hiszen valahol, közel áll hozzád a természet is. Kérj részletes egészség képet Mattől a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/p), hiszen az előtted álló hónapok már jóval nehezebbek lesznek a szeptembernél!

 

*Légy felkészült a téli hónapokra! Tündér Lili vagy Edit jósnők segítségével megtanulhatod a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/p), hogyan tudsz feltöltődni energiával, és hogyan védheted meg egészségedet!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!*

 

Mérleg

Mérleg jegy

Alapos fejtörést okoz neked a szeptember, hiszen olyan bajok üthetik fel a fejüket az egészség horoszkóp alapján, amelyek egy cseppet sem jellemzőek rád. Nem tudsz aludni, nappal miatta kialvatlan lehetsz, sokat szédülsz, de olykor szétcsattansz az energiától. Az egészségre fokozottabban figyelned kell. Érdemes rendkívül egészségesen táplálkoznod és kerülnöd a túlzott fizikai igénybe vételt. Egy részletes egészség horoszkóp sok kérdésedre adna választ. Hívd Lunczer Juditot a 06 90 633 991-es számon(485 Ft/p), aki segíthet neked a téli hónapokra való felkészülésben is!

 

A gyógynövények ereje csodálatos! ITT találod a listát azon növényekről, melyek Neked is segíthetnek felépülni!

egészség horoszkóp

Skorpió

Skorpió jegy

Rugalmas, dinamikus vagy, könnyen veszed a fizikális akadályokat, mintha a szeptember a te hónapod lenne. Még az ízületi fájdalmak is csökkenek az egészség horoszkóp szerint, ha ez idáig küszködtél velük. Viszont ne feledd, a hasznos bolygóhatásokat nem kihasználni kell, hanem felhasználni! Az ősz hamar véget ér majd és gyorsan megérkezik a tél, mikor ízületeid a legjobban sajognak majd. Hívd Lulugyit a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/p), aki energetikailag felkészít a télre!

 

Nyilas

Nyilas jegy

Érdemes fokozott óvatossággal kezelned mindent, mivel ebben a hónapban esélyed lehet kisebb, de akár nagyobb balesetekre is. Amennyiben nem akarsz gipszben járni, fogadd meg még a hónap elején, hogy körültekintő leszel. Nem ártana azt sem tudnod, hogy neked személyesen milyen bolygók is hatnak most az egészségedre legjobban. Hívd Marcus Mágust a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/p), segítségedre lesz a bolygóhatások feltárásában!

 

Bak

Bak jegy

Olyan hatások uralkodnak egészségeden, amelyek feltárhatóvá teszik a rejtett bajokat. Most érdemes kivizsgálásokra menned, hiszen bármi is lappangjon benned, most időben észre fogják venni a kialakuló bajokat. Szükséged is van a magabiztos egészségtudatra, ennek érdekében kell cselekedned. Az orvosok sem láthatnak mindent, így érdemes más forrásból is tájékozódnod. Hívd Tündér Lilit a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/p), és kérj egy egészség tanácsadást!

 

Vízöntő

Vízöntő jegy

A testi egészségeddel nem lesz gond, viszont lélekben nem találod önmagad. Nagyon fontos, hogy ne terheld túl magad, mert a lelki tünetekből könnyen lehetnek fizikai tünetek. Sokat segít, ha időt szakítasz a relaxációra, meditációra, amelynek segítségével belső szerveid működésén is javíthatsz. Hogy hogyan? Hívd Boszi Katát a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/p), Ő megtanít téged a mágusok meditációjára, amellyel már régóta segítik egészségüket az okkult szakemberek!

 

Halak

Halak jegy

A keringési rendszered nem úgy működik az egészség horoszkóp alapján, ahogy szeretnéd. Sokszor szédülhetsz meg a szeptemberi hónap folyamán. Nem túl jól hatnak rád a mostanában uralkodó energiák. Pont most érnek rossz hatások, miközben fel kellene készülnöd  a téli hónapokra. Ideje a sarkadra állnod és tenned önmagadért. Az asztro-mágia ebben segítségedre lehet! Hívd Norbertet a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/p), aki elvégzi neked az asztrológia egyik legszentebb rítusát, amely jótékony csillagerőket vezérel irányodba!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*