Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Szeptemberben születtél? Olvasd el szülinapi ingyen jóslatunkat!

Dátum: 29.08.2017

Szeptemberben születtél? Te akkor nagyon szerencsés vagy, hiszen tied az ajándék ingyen jóslás! Ez a mi ajándékunk a szülinapodra.

Legtöbb szeptemberi születésű, a Szűz jegyében látta meg a napvilágot. Azon Szüzek, akik még augusztusban születtek, most kimaradnak az ajándék ingyen jóslásból, cserében a szeptember 23-30 közötti Mérlegekhez is szólok, hiszen ez az ingyen jóslás kizárólag a szeptemberben születetteknek szól.

 

Szerencseszámaidat is tudd meg mielőbb, kattints IDE!

ingyen jóslás

Ezek után pedig már csak azt kell megtudnod, mihez is kezdj ezekkel a számokkal. Mi sem egyszerűbb, hívd Ágnest a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/p), és azonnal segít akár nagy nyeremény bevonzásában is!

 

Az ingyen jóslás szerint, most fel kellene tenned a polcra a szerénységed, és bátran beszélj egy spirituális szakértővel, kérj egy kártyajóslást vonalunkon, ami által kiderül, hogy melyik életterületeden van szükség azonnali beavatkozásra. Ennek a tudásnak a birtokában már kérhetsz egy mágiát, és a jóslás után egyenes út vezethet a sikerhez, kiteljesedéshez!

 

Nézd meg ITT, hogy a csillagjegyed alapján mi a te karmikus küldetésed!

 

Ebben az ingyen jóslásban szerepel a családi kapcsolatok problematikája. Most egy ideig próbáld kerülni a konfliktusokat. Akkor se mondd meg, amit gondolsz, ha biztos vagy az igazadban. Ezt az alapelvet terjeszd ki a családon kívülre is. Látod, hogy a boltos türelmetlen? Mosolyogj! Nem adják át a helyet vagy lökdösnek a buszon? Mosolyogj! Nem engednek át az autósok a zebrán? Mosolyogj! A mosoly ereje már felér egy kis sikerrel.

Az ingyen jóslás lapjai azt sugallják, hogy a pénzügyekben kövesd a természet ritmusát. Az ősz a szüret ideje. Most elérkezett az idő, hogy megtömd a pénzes kosarad. Csak megfelelő szüreti munkatársakra kell lelned. Pénzmágiát kérhetsz bármikor szakembereinktől a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/p)!

Az egészséged kapcsán arra figyelmeztet az ingyen jóslás, hogy vége van a nyárnak, hűvös szelek járnak. Figyelj oda az öltözködésedre, vedd elő a kardigánt, hosszú ujjú felsőket. Cseréld le a rövidnadrágot hosszú szárúra, a 15 DEN vastagságú harisnyát 20-30 DEN-esre…

ingyen jóslás

Most érdemes megnézned ITT, hogy milyen üzenetet kódol a neved! 

 

A sorsod egy jós számára nyitott könyv, így az ingyen jóslás után sokkal többet megtudhatsz, ha felhívsz egyet! Jósunk segít abban, hogy miként vidd véghez az életfeladatod, ami által egy fokkal magasabbra léphetsz az életutad lépcsőjén. Az ingyen jóslással már megtettél egy lépést életed előbbre viteléért!

Szeretnéd megtudni, hogy mi vár rád még idén? Akkor itt az ideje, hogy megkérdezd tapasztalt szakembereinket, akiknek a segítségével felkészülhetsz minden pozitív vagy akár negatív eseményre, és el is kerülheted azokat. Lunczer Judit vagy Ágnes jósnőket keresd a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/p)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*