Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Szeptemberben születtél? Olvasd el szülinapi ingyen jóslatunkat!

Dátum: 24.08.2018

Szűz

Szűz jegy

Az ingyen jóslás számodra stabil jövőt jósol, de azért vannak buktatók amelyeket tudnod kell elkerülnöd. Leginkább a lelki gondok azok, amelyek képesek nyomasztani, képesek negatív hatást gyakorolni a szerencsédre. A kártyajóslás szerint jó és rossz váltja majd egymást, azaz egyikből következik a másik. A szeptember jó lesz, aztán októberben fordul a kocka, de most minden baj lelki eredetű lesz. Éppen ezért, tudnod kell feltöltődni, pihenni.

 

  • Születésed hónapja is fontos dolgot jövendöl számodra. Tudd meg ITT, hogy mit!

 

betegségek lelki okai

Pénzügyeid az ingyen jóslás alapján szintén változóan alakulnak majd. Mindennek az alapja a szeptember lesz, éppen ezért fontos, hogy ebben a hónapban mindenben teljes mellbedobással ott legyél. Ha így teszel, biztos lehetsz abban, hogy az esztendő további részében képes leszel megőrizni stabilitásod! Pénzügyeiden segíthetsz egy igazi szerencse mágia közreműködésével. Hívd Violát a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), aki segítségedre lesz szerencséd ügyében!

 

Egészséged a kártyajóslás szerint stabil lesz, itt inkább lelki állapotod lesz hatással mindenre!

 

Szerelemben légy óvatos, megfontolt, különösen egy most kezdődő kapcsolat esetén. Meglehet, hogy a novemberi hónap meglévő kapcsolatodat majd mérföldekkel viszi előre. Így következő születésnapodra már egy teljesen új, boldogabb élethelyzetet tudhatsz magadénak!

 

  • ITT elolvashatod az éves egészség horoszkópod. Vajon lesz mire figyelni?

 

 

Mérleg

Mérleg jegy

Az előtted álló időszak nagy változásokat hoz számodra. Fontos, hogy mindent megtegyél azért, hogy ezek a változások pozitívak legyenek. Érdemes minden lehetőséget megragadnod, ha előre szeretnél lépni. Több figyelmet kell fordítanod belső világodra, éppen ezért nem árt, ha sokat meditálsz!

 

  • ITT egy újabb ingyenes jóslást olvashatsz, jegyedre szabva!

 

 

Pénzügyeidben nagyon sok szerepet kap társad, amennyiben közös kasszán vagytok. Az ingyen jóslás szerint, ha egyedül vagy, most minden sokkal nehezebb. Ennek ellenére, ha nem költekezel túl, még jól is zárhatod a következő időszakot. Nem szabad beugranod minden üzleti ajánlatnak, kerüld a kétes anyagi ügyeket és a hangzatos ígéreteket.

 

Hívd Megmondót a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), kérj születésnapi pénzmágiát, amely megváltoztathatja a jövőd!

Egészséged a kártyajóslás szerint stabil lesz. Ízületeidre kell inkább figyelni, nagyon könnyen hajthatod túl magad. Az előtted álló időszakban jól működhet majd a diéta, de vigyázz, mert a karácsony visszaesést hozhat!

 

Szerelemben ne csak a szívedre, hanem az eszedre is hallgass. Győződj meg arról, hogy ténylegesen ismered-e partnered, mert sokszor értheted félre a jövőben. Légy figyelmesebb, mert a munka és a hajtás gyengítheti kapcsolatod. Ismerkedésre leginkább novemberben lesz lehetőséged!

 

Valakivel kapcsolatban kérdéseid vannak? Vagy szeretnéd tudni azt, hogy mikor találsz társra, mikor ragadhatsz meg nagy nyereményt? Kérj személyre szabott jóslást cigánykártyából! Hívd bizalommal Xalent vagy Happyt a 06 90 633 991-es telefonszámon (485Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*