Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Szerelmi amulett készítése

Szerelmi amulett készítése

Dátum: 05.04.2013

Az amulett vagy talizmán nem más mint egy mágikus tárgy amely szerencsét hoz a tulajdonosa számára. Az amulett eredete az őskorba nyúlik vissza. Az amulettek általában apró tárgyak, melyeket mindig magunknál tarthatunk. Különböző anyagokból készülhet,  fémből, kőből vagy fából. A fontos, hogy a hordozója mindig maguknál tartsák. Régebben az amulett okkult szimbólumokat vagy írásokat is tartalmazott.

Ezek a tárgyak nagy erővel bírnak. A legfontosabb, hogy a hordozója is higgyen a mágikus erejében. Mégis a legnagyobb erővel azok bírnak amelyeket saját magunk készítünk el.

Szerelmi amulett készítése

Mielőtt belekezdenénk, fontos tudni, hogy a talizmánunkat mindenképpen pénteken kezdjük el készíteni, ha lehetséges növekvő vagy telihold idején.
A következő dolgokat kell beszereznie:

1 Piros ceruza
1 Piros gyertya
Fehér anyag (legjobb a selyem)

Pergamen (ezermester boltban beszerezhető)

Első lépésként gyújtsa meg a piros gyertyát. A gyertyának égnie kell mindvégig amíg az amulettünket készítjük. A papirosból vágjon ki egy négyszöget, majd a piros ceruzával rajzoljon rá két szívet. Az egyik szívbe írja bele a saját nevének a kezdőbetűit, a másikba pedig a szerelmének a kezdőbetűit. Majd kösse össze a két rajzot egy vonallal.

Ezután a  pergament, pontosan éjfélkor vigye ki a holdfényre és kérjen segítséget a Holdtól, hogy a szerelme minél előbb Önbe szeressen. Ha ezt megtette, hajtsa félbe a papirost, háromszögformába. Ezután viselje az amulettet a szíve felett 3 teljes napig, majd még három napig tartsa a párnája alatt. A hetedik napon vegye elő, tekerje be a fehér anyagba és tegye olyan helyre ahol senki sem férhet hozzá, de mégis mindig a közelében van.

Ezután, ez a tárgy képes lesz bevonzani a szerelmet az életébe, szerencsét és pozitív energiát biztosít Önnek.

Hagyj hozzászólást

*