Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Szerelmi horoszkóp - a párkapcsolataink a születési kártyán

Szerelmi horoszkóp – a párkapcsolataink a születési kártyán

Dátum: 06.06.2013

Az egyéni horoszkópok mellett nagyon gyakori a párkapcsolati, szerelmi horoszkóp elkészítése is. Rengeteg dolgot megmutat, amikor két szerelmes pár horoszkópját hasonlítjuk össze, összeillenek-e, mik a feladataik, mik a hibák, hogyan tudják majd egymást segíteni.

A bolygók fényszögei rámutatnak a kapcsolódási pontokra, a bolygók milyen házakban helyezkednek el. Az életterületek, ahol ezeket megállapítjuk, lesznek azok, amik támogatják avagy akadályozni fogják egymást.

 

Szerelemben változásra vágysz? Hívd segítségül az angyalokat IDE kattintva!

 

A szeretet a legnagyobb ajándék, amit az emberek adni tudnak egymásnak. Ahhoz, hogy ezt élvezni is tudjuk, az elfogadásnak is jelen kell lennie. Nem elég csupán a szexualitás, erotika szemszögéből vizsgálni a horoszkópot, ez még kevés.

A házasságot jelző szándékot mindkét horoszkópban pl. a Jupiter elhelyezkedéséből állapítják meg. Ha a Jupiter és a Vénusz kapcsolódik, akkor az erotika, érzékiesség is megjelenik.

Van, amikor úgy érezzük, szerelem az első látásra. Ugye sokszor érezzük ezt? A mi szerelem házunkhoz kapcsolódik ilyenkor a másik ember aszcendense. Olyan is előfordul , amikor két ember horoszkópja alapján harmonikus együttélést mutat, ám ennek ellenére nem tudják kezelni a másikat, elválnak, bár a barátságuk megmarad.

 

Érhet még ebben az évben nagy szerencse, akár párkapcsolati téren, akár anyagiakban? Tudd meg ITT!

 

Két ember szerelmi horoszkópja nagyon sokrétű elemzést kíván, pontos bolygó helyzetek meghatározását. Születési dátummal, születési hely, idő pontos megadásával.

Megmutatja pl:

  • Támogatni vagy akadályozni fogják egymást?
  • Érzelmileg, szexuálisan egymáshoz illenek-e?
  • A bizalom hosszú távon működik?
  • Létrejön-e házasság ?
  • Hogyan kezeljék a konfliktusokat, illetve miért alakulnak ki azok?

A napilapokban megjelenő pár soros szöveg semmiképp sem alkalmas erre, ehhez precíz és pontos számítás kell, közös feladat!

 

Nem látsz kiutat a rossz kapcsolatból, vagy egyszerűen képtelen vagy már megoldani a párkapcsolati gondjaitokat? Esetleg magányos vagy már régóta, és minden, amire vágysz, az az igaz és őszinte szerelem, a megfelelő társ? A feladatod nagyon egyszerű! Hívd Virág vagy Xalen jósnőket a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik már mindkét esetben számtalanszor bizonyítottak! Tárcsázz, élj szerelemben, harmóniában!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

 

 

Utoljára módosítva 2013.12.17.

A felhasználók hozzászólásai (2)

szilvia a 08.02.2016

csináltok sorselemzést?

    Asztro Show a 09.02.2016

    Kedves Szilvia! Természetesen végeznek sorselemzést szakembereink, akiket a nap 24 órájában elérhet, várakozás nélkül! Ajánljuk Önnek Xalent a 453-as kódról, kiváló szakembere a sorselemzésnek! A 06 90 633 991-es számon éri el (485 ft/p)!

Hagyj hozzászólást

*