Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Szerelmi horoszkóp - a rák

Szerelmi horoszkóp – A Rák és a szerelem

Dátum: 24.09.2012

A szerelmi horoszkóp sorozatunk az asztrológiai jegyek – archetípusok tulajdonságait boncolgatja. A soron következő csillagjegy a Rák. Ezt az időszakot a természetben (június vége és július közepe) a szaporodás időszakának is nevezhetjük. Ápolást, gondozást igénylő új egyedek, utódok születnek és ezzel már el is érkeztünk a Rák típus legerősebb vonásához, a hatalmas és önzetlen lelkéhez, amely végtelenül empatikussá teszi őt és főleg a gyengébbekről, védtelenekről való gondoskodásra sarkallja.

Ő az, akire mindig lehet számítani, felkarolja, ha valaki elesett, beteg vagy bánat él a lelkében. Gyengéd odafigyelése elsősorban családja irányában nyilvánul meg, mivel anyai ösztöneit itt tudja a leghatékonyabban kibontakoztatni. Imádja a gyerekeket és hihetetlen érzékkel képes rájuk hatni. Őszinte szeretettel gondoskodik róluk, függetlenül attól, hogy saját vagy más gyerekeiről van szó.

Így új szerelem esetén egyáltalán nem jelent akadályt számára a hozott gyermek a kapcsolatba.

A Rák, a szerelmi horoszkóp szerint, ha egyszer elkötelezi magát, akkor olyan erős kapocs alakul ki közte és családja között, hogy a társa előző házasságábol hozott gyerekét sajátjaként neveli. A párjához, szeretteihez való ragaszkodása néha túlzottan erős és ezzel gyakran negatívan befolyásolja a szeretteinek az életét, akadályokat gördítve az önállósodásuk és az önmegvalósításuk útjába.  Túlzott és önzetlen törődésével rájuk telepszik, és amikor a környezete ezt jelezni próbálja, nagyon zokon veszi ezt tőlük, és megsértődik.

A viselkedésének hátterében az érzékenysége áll, amely sajnos hajlamossá teheti a sértődékenységre is. Nem csupán gondoskodásának a visszautasítása váltja ki ezt a reakciót, hanem bármi, ami az ő akarata vagy igényei ellenében történik.  Ráadásul meglehetősen gyorsak és kiszámíthatatlanok a hangulatváltozásai, amely megnehezíti a vele való együttélést. Sok esetben a társa nem is tudja követni azt, hogy mikor és hogyan fog reagálni az őt ért ingerekre. Ha valamin az egyik pillanatban még jót derül, pár perc múlva már személyes sértésként éli meg ugyanazt a dolgot. És ha ez még nem lenne elég, az igencsak fejlett, ám kissé szubjektív memóriájának köszönhetően, a vélt vagy valós sérelmeit évtizedekig képes megőrizni, majd bizonyos időközönkéntt ezt a legváratlanabb pillanatokban a másik fejére olvasni. Talán pont a változékonysága miatt, a közvetlen környezetétől állandóságot igényel, nagyon nehezen visel bármilyen változást az életében, így a hűségében is biztos lehet a választottja.

Az állandósághoz való ragaszkodása megint csak meghezíti a párkapcsolatát az asztrológia szerint, mert még az olyan pozitív változásoknak is hosszasan ellenáll, mint például egy nagyobb és szebb lakásba való költözés. Fél az új eseményektől, még ha azok egyértelműen kedvezően hatnának az élete minőségére.

Alapvető konzervativizmusa megnyilvánul a múlthoz való erős kötődésében is, így legyen Rák-típusú nőről vagy férfiről szó, szereti a romantikus udvarlást. Fontos tudni róla, ha el akarjuk kerülni a párkapcsolati konfliktusokat, ne próbáljuk őt megfosztani régmúltját idéző ereklyéitől. Sőt használjuk ki ezt a tulajdonságát, kérjük meg, gyűjtse be és rendszerezze a családi fotókat. Ha képesek vagyunk előnyére fordítani veleszületett negatív tulajdonságait, a család igazi szíve és összetartója lesz egy egész életen át.

Szerelmi horoszkóp – a Kos

Szerelmi horoszkóp – a Bika

Szerelmi horoszkóp – az Ikrek

Szerelmi horoszkóp – az Oroszlán

Szerelmi horoszkóp – a Szűz

Szerelmi horoszkóp – Mérleg

Szerelmi horoszkóp – Skorpió

Szerelmi horoszkóp – Nyilas

Szerelmi horoszkóp – Bak

Szerelmi horoszkóp – Vízöntő

A felhasználók hozzászólásai (2)

Janos a 24.09.2012

Szeretnem az Oroszlan szerelmi horoszkopjat elolvasni. Koszi¡¡¡¡¡¡¡¡

    Asztro Show a 02.10.2014

    Kedves János! Hamarosan megjelenik a legújabb cikk is. Kis türelmet kérünk. Addig Jázmin Ön előtt is felfedi a rejtett akadályokat! Kérjen személyreszabot horoszkóp elemzést. Keresse bizalommal a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/ perc) az 522-es kódot beütve!

Hagyj hozzászólást

*