Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Szerelmi horoszkóp – Bak

Szerelmi horoszkóp – Bak

Dátum: 17.12.2012

Ha a szerelmi horoszkópra gondolunk, sokan úgy tekintenek a Bak archetípusra, mint pesszimista, a szeretettel is spóroló szülöttre, és kevésbé arra, hogy mennyire törekvő, becsvágyó és energikus egyén  a Bak, akikben mindig megvan a szándék a boldogulásra.

Azért arra készüljünk fel, hogy intimitásukban nem túlzottan emocionálisak, így vágyainkat ki kell fejeznünk szavakkal is.

Viszont a saját álmaikat a Bakok nagy megfontoltsággal és gyakorlatiassággal érik el. Fegyelmezettségük is közismert, amely segítségével türelmesen és körültekintően haladnak a kitűzött céljaik felé, ami a párkapcsolatukra is jellemző.

Azonban, még a sikeres Bak-típusoknál is előfordulhatnak olyan időszakok, amikor önbizalomhiánnyal küszködnek. A szerelmi horoszkóp azt jelzi, hogy ilyenkor társuk feladata az, hogy számos jó tulajdonságaira felhívja a figyelmet, mint az éleslátás, a hosszú távú tervezési képesség és racionális gondolkodás.

Ez nagyban segíthet ezen az időszakon átlendülniük, és bizalommal, szeretettel, aminek a jutalma akár a vidám életélvezet is lehet.Ellenkező esetben viszont, amikor támogató erő helyett rosszallást vagy visszautasítást éreznek, előtérbe kerülhetnek negatív tulajdonságaik. Előbb csak csípős humorukkal szembesülhetünk, de ahogy a problémák tornyosulnak, a kapcsolatban megismerhetjük merev és hideg, konvencionális oldalukat, amikor a rosszindulattól sem riadnak vissza.

De ha nyitottan és szeretettel közelítjük meg őket, továbbá hisszük, hogy belőlük sem hiányzik a kedvesség, gyengédség és a melegség, akkor ezt különösképp meghálálják. Ezzel elnyerhetjük akár tiszteletüket és csodálatukat is. Ilyen kapcsolatban is kissé tartózkodónak tűnhetnek, de szórakoztató partneri oldalukat is megmutatják. Ráadásul otthonunkban a velünk töltött időt jutalomként élik majd meg, a jól végzett munkájukért, s ez miránk is ösztönzőleg hathat.

Szerelmi horoszkóp – a Kos

Szerelmi horoszkóp – a Bika

Szerelmi horoszkóp – az Ikrek

Szerelmi horoszkóp – a Rák

Szerelmi horoszkóp – az Oroszlán

Szerelmi horoszkóp – a Szűz

Szerelmi horoszkóp – Mérleg

Szerelmi horoszkóp – Skorpió

Szerelmi horoszkóp – Nyilas

Szerelmi horoszkóp – Vízöntő

Hagyj hozzászólást

*