Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

szerelmi horoszkóp

Szerelmi horoszkóp – Halak

Dátum: 31.12.2012

A Halak archetípusról már sokat elárul a jegy szimbóluma. Két egymáshoz tapadt hal, melyek más-más irányba akarnak úszni. Ez egy kicsit rávilágít a jegy árnyoldalára, mielőtt megmutatná számos jó tulajdonságát a szerelmi horoszkópban. Vagyis azt jelzi, hogy egyik fő jellemvonása az, hogy ingatag, könnyen befolyásolható. De vajon miért? És mit jelent ez a szerelem területén?

A Halak típusú emberek a legspirituálisabb egyének. Álmodozók, sőt álmaikban többnyire a hős megmentő szerep jut nekik. Így nagy békéltetők, de ami ennél is fontosabb, úgy képesek lelki segítséget nyújtani másoknak, hogy közben érezzük empátiájukat, figyelmüket, így építően és bátorítóan hatnak ránk.

Ha a társunk a Halak jegy szülötte mindig érezni fogjuk, hogy lelkileg mellettünk áll, segít elméleti kérdéseink megoldásában. Önzetlen, áldozatkész szeretettel fordul felénk mindaddig, amíg nem hánytorgatjuk fel a negatív tulajdonságait. Ilyen tulajdonsága például az, hogy túlságosan befele forduló és magánykedvelő, túl áldozatkész, néha zavarosnak és ingadozónak tűnik a gondolkodása, mások érdekeinek az előtérbe helyezése.
Ha mindezeket a tulajdonságait el tudjuk fogadni, igazán hűséges és romantikus társra lelhetünk benne. Ellenkező esetben sem kell tartanunk hűtlenkedéseitől, sokkal inkább az erőteljes magába fordulástól, félrevonulásától, ahol álmaiban kiélheti a tökéletes szerelem iránti vágyát. Elutasítás esetén hajlamos a tudatmódosító (bódító-ködösítő) szerektől való függőségre, mint például a nyugtatók, alkohol, stb.

Viszont, ha odaadását és mély érzését értékelik, képes a spontán és hatékony cselekvésre is. Igaz, ilyenkor is az ösztönei vezérlik, de önértékelése tetterőt kölcsönöz személyiségének, amit a szeretet elve hoz működésbe. Hiszen az empatikus képességei által tökéletesen tisztában van azzal, mit várunk el tőle, és egyetért azzal a mondással, hogy a szeretet a másikért való cselekvés legszebb formája.  Mindezek mellett megtaníthat bennünket arra is, hogy idő előtt semmiért nem érdemes aggódnunk, vagyis arra a gondolkodásmódra,  hogy a dolgok mindig rendben haladnak a saját útjukon.

 

 

Szerelmi horoszkóp – a Kos

Szerelmi horoszkóp – a Bika

Szerelmi horoszkóp – az Ikrek

Szerelmi horoszkóp – a Rák

Szerelmi horoszkóp – az Oroszlán

Szerelmi horoszkóp – a Szűz

Szerelmi horoszkóp – Mérleg

Szerelmi horoszkóp – Skorpió

Szerelmi horoszkóp – Nyilas

Szerelmi horoszkóp – Bak

Szerelmi horoszkóp – Vízöntő

Szerelmi horoszkóp – Halak

 

Utoljára módosítva 2013.12.17.

A felhasználók hozzászólásai (2)

Asztro Show a 30.09.2014

Kedves Erzsébet! Asztro Show hírlevélre lehet felíratkozni ingyen, különleges ajánlatainkat kapja meg e-mailben és akciós lehetőségekről is tájékoztatjuk. Ha lesz lehetősége telefonálni, Norbert kártyajóst és mágust ajánljuk Önnek, melléke: 525. Legkeresettebb mágus aki segíthet Önnek hasznos tanácsokkal. 0690633991 számon elérhető (485 Ft/perc)

Erzsébet a 15.09.2013

Üdvözlöm Önöketk .

Müller Rózsával szeretnék jósoltatni legalább egy fél órás ingyenes sorselemzést, mint azt már korábban közöltem sok pénzem bánta emelt díjas összegükkel, úgy érzem megérdemelném, ezen szolgáltatást

Előre is köszönöm:
Erzsike

Hagyj hozzászólást

*