Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Szerelmi horoszkóp – Nyilas

Szerelmi horoszkóp – Nyilas

Dátum: 19.11.2012

Kihívások nélkül nem lehet élni – talán ez a Nyilas archetípusú emberek belső mozgatórugója. Az unalom a legnagyobb ellenségük, és erre számítaniuk kell azoknak, akik közelebbi kapcsolatba szeretnének kerülni velük.

Általában nagy társaság veszi őket körül, hiszen a Nyilas jegy szülötte lelkes, derűs, optimista, nyitott és becsületes ember a szerelmi horoszkóp szerint, aki mindig a jövőt kutatja. Szeretik élvezni az életet, a sportokat, az utazásokat, de főleg a függetlenséget. Ha ebben korlátokat észlelnek, akkor kezelhetetlenné válnak, nehezen tudják az indulataikat féken tartani. Ez a tulajdonságuk kicsit megnehezíti párkapcsolatukat. A korlátozás ellen tanúsított dacosságuk gyakran viszi őket olyan cselekedetek elkövetésére, amelyet később megbánnak. Ezért a velük párkapcsolatban élőknek kifejezetten kerülni kell az olyan helyzeteket és szituációkat, mint a kisajátítás, féltékenység és a gyanakvás. Komoly belső feszültséget eredményez, ha a párkapcsolatban korlátozva érzik személyes szabadságukat. Ha ezeket figyelembe tudjuk venni, igazi hűséges társra lelhetünk bennük.

Mint a tüzes jegyűek általában, a párkapcsolat elején szexualitásukban lelkesek, ráadásul túláradók. Idővel viszont fontosabbá válik számukra a szellemi partnerség. Így hosszú távra olyan társat választanak maguknak, akinek az intelligencia szintje és gondolkodás módja elfogadható a számukra.

A párjukban általában társat és barátot is keresnek, olyas valakit, aki hasonló értékrenddel, érdeklődési körrel rendelkezik, és akire egy életen keresztül számíthatnak, állítja a szerelmi horoszkóp. Emelkedett, szent érzések hajtják őket, s emiatt előfordulhat, hogy elvesztik az egyensúlyt a fizikai és spirituális világ közt. Ezen viszont könnyen lehet segíteni, hiszen szívesen dolgoznak együtt párjukkal a közös célokon, új ideák megvalósításán. A párkapcsolatukban konzervatívak, és igyekeznek elkendőzni gyengeségeiket. A gyereknevelésben viszont liberális nézeteket vallanak. A Nyilas nehezen viseli a csalódásokat, ilyenkor beképzelt, moralizáló és lekezelő módon bánik azokkal is, akiket a legjobban szeret.

 

Szerelmi horoszkóp – a Kos

Szerelmi horoszkóp – a Bika

Szerelmi horoszkóp – az Ikrek

Szerelmi horoszkóp – a Rák

Szerelmi horoszkóp – az Oroszlán

Szerelmi horoszkóp – a Szűz

Szerelmi horoszkóp – Mérleg

Szerelmi horoszkóp – Skorpió

Szerelmi horoszkóp – Bak

Szerelmi horoszkóp – Vízöntő

Szerelmi horoszkóp – Halak

 

Utoljára módosítva 2013.12.17.

A felhasználók hozzászólásai (2)

lászlóné a 10.06.2013

én ikrek jegyü vagyok nekem mi van megirva

    Asztro Show a 01.10.2014

    Kedves Lászlóné!
    Norbert kártyajóst és mágust ajánljuk Önnek, melléke: 525. Legkeresettebb mágus aki minden kérdésre válaszol. Hívja most! 0690633991 (485 Ft/perc)

Hagyj hozzászólást

*