Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Szerelmi horoszkóp – Skorpió

Szerelmi horoszkóp – Skorpió

Dátum: 05.11.2012

Sokan nem is sejtik, hogy a Skorpió archetípus rendkívüli energiatartalékokkal rendelkezik, a szerelmi horoszkóp szerint. Rengeteg mélyről fakadó ősi energia fűti, és míg ez egyesek szemébe szinte ellenállhatatlanná teszi e jegy szülötteit, úgy mások számára  már fojtogatónak tűnhet az aktív, pörgő életmódjuk. Ezek az energiák megjelennek lelki szinten, érzelmileg, éppúgy, mint a fizikai síkon, ezért a Skorpió jegy szülötteiben az óriási eredmények elérésének lehetősége is adott. Viszont, ha ezek az energiák elfojtódnak, vagy irányítatlanul törnek elő, akár romboló hatásúak is lehetnek (önmagukra és a környezetére nézve is), ez pedig gyűlölködésben, bosszúállásban vagy féltékenységben nyilvánul meg. Ezek közül a kapcsolatait talán a legkellemetlenebbül a féltékenység érinti,  bár ez negatív esetekben nem csak párkapcsolatára értendő, előfordulhat hivatással és vagyoni helyzettel kapcsolatban is.

Pozitív esetekben viszont épp ez a belső feszültség inspirálhatja a Skorpió jegy szülöttét. A szerelmi horoszkóp rámutat arra, hogy ez a lendület  egy, a társára odafigyelő, szeretetét érzelmileg és cselekedetekben is kimutató partnert kovácsol az erős Skorpió-hatás alatt álló emberből. Így bármilyen furcsa is, a céltudatos, erélyes, lobbanékony, intuitív és szenvedélyes Skorpiónak szüksége van az irányításra, hogy erőforrásait ne fecsérelje el. A társának abban kell segítenie, hogy ösztönözze az energiái helyes irányú áramlását. Vagyis egyszerűbben szólva, ne korlátozza túlzottan a társát, reagálja le pozitívan az érzelmi kitöréseit, ellenkező esetben a Skorpió bezárkózik. Semmiképp ne vonja meg tőle a szexet, főleg ne válassza ezt büntetésként. Hírhedt lett ez az archetípus a szexcentrikusságáról is, de persze ez nem teljesen igaz. Ezen a téren is pont olyanok az igényei, mint másoknak, csak annyi a különbség, hogy a szex hiányától jobban szenved, mint a többiek. De ezeket az energiákat közös sporttevékenységekkel, ház körüli fizikai munkával, továbbá sok-sok pozitív érzelmi megnyilvánulással a társa igényeihez lehet idomítani, ha a társa ezen a területen más igényekkel rendelkezik.

Egy másik erőteljes tulajdonsága, amely a párkapcsolatában komoly gondokat okozhat az, hogy szinte kényszert érez arra, ha problémát érzékel, hogy a mélyre hatoljon és megkeresse annak gyökereit. Vagyis sokat feszegeti a múltat. Ezt a társa egyáltalán nem díjazza. Arra is készüljünk fel, ha Skorpió  partnerünk van, hogy nem felejt egykönnyen, sőt mondhatni soha. Ez is egy jó tulajdonság, csak nem egy problémákkal terhes kapcsolatban, hanem az iskolapadban, vagy később az élet iskolájában.

Mégis összefoglalva hűséges típus, mivel a szerelme bűvöletében él, összes energiáját a hibák feltárására és a kapcsolat megjavításra fordítja, s ezt a célt kitartóan igyekszik elérni mindaddig, amíg partnere esélyt ad erre.

 

Szerelmi horoszkóp – a Kos

Szerelmi horoszkóp – a Bika

Szerelmi horoszkóp – az Ikrek

Szerelmi horoszkóp – a Rák

Szerelmi horoszkóp – az Oroszlán

Szerelmi horoszkóp – a Szűz

Szerelmi horoszkóp – Mérleg

Szerelmi horoszkóp – Nyilas

Szerelmi horoszkóp – Bak

Szerelmi horoszkóp – Vízöntő

Hagyj hozzászólást

*