Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Szerelmi horoszkóp – Szűz

Szerelmi horoszkóp – Szűz

Dátum: 08.10.2012

Sorozatunk az asztrológiai jegyek – archetípusok – szerelmi horoszkópját boncolgatja. A soron következő csillagjegy a Szűz. Ennek az időszaknak a témája az ősz (augusztus vége-szeptember közepe), melyhez a betakarítás fogalma is kapcsolódik. Sokan nem társítják ehhez a típushoz a nyughatatlanságot, pedig az őszi betakarításához, a tartalékok eltevéséhez szükséges a sürgés-forgás, az állandó pörgés, amely a Szűzre igen is jellemző.

Így olyan társra kell találnia, aki ezt elviseli, sőt mitöbb segít eloszlatni az aggodalmait, különben a belső feszültség kötözködővé, szúrossá teszi a Szűz jegy szülöttét. Sajnos kritikus természete elég negatívan érinti az emberi kapcsolatait. A kritikái nem mindig építőek, sokkal inkább felesleges kötözködéseknek tűnnek, ezért gyerekei és élettársa néha zsörtölődő, bosszús természetűnek látja.

A környezete úgy érzi soha semmivel nem elégedett. Általában gyakorlatias gondolkodású, és jó vitapartner, de néha könnyen élvész a részletekben. Minden kritikára érzékenyen reagál, mert maximalista  önmagával szemben is, ezért várja el ugyan ezt másoktól.

Ebből adódhat kishitűsége, és szégyenlőssége is amely akadály lehet a párkapcsolatainak az elmélyítésében, a szerelmi horoszkóp szerint. Ezeket a belső feszültségeket idővel, türelemmel és a számára nyújtott biztonságérzettel meg lehet szüntetni. Ha ezt sikerül nála elérni, akkor egy szerény, pedáns és megbízható társra lelhetünk benne. De nem szabad ezt a szerénységét kihasználni, fontos a dicséret és elismerés a számára. A Szűz típusú partnernek is vannak vágyai, de képes ezeket elnyomni, háttérbe szorítani a társa érdekében. Ez jellemző a szexualitására is.

Ezért, ha a partnere nem teszi őt kíváncsivá és nyitottá, nem szabadítja fel viselkedését az önfeláldozás béklyói alól,  akkor egy idő után érdektelen rutinfeladattá válhat a szexuális élet is a számára.

 

Szerelmi horoszkóp – a Kos

Szerelmi horoszkóp – a Bika

Szerelmi horoszkóp – az Ikrek

Szerelmi horoszkóp – a Rák

Szerelmi horoszkóp – az Oroszlán

Szerelmi horoszkóp – Mérleg

Szerelmi horoszkóp – Skorpió

Szerelmi horoszkóp – Nyilas

Szerelmi horoszkóp – Bak

Szerelmi horoszkóp – Vízöntő

 

Hagyj hozzászólást

*