Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Szerelmi horoszkóp – Vízöntő

Szerelmi horoszkóp – Vízöntő

Dátum: 05.12.2012

A “Szerelmi horoszkóp” sorozatunk maVízöntő archetípusnál a szerelemmel kapcsolatban legtöbbünknek valószínűleg elsőre a függetlenség utáni vágya jut az eszébe, ami nem a legbiztatóbb párosítás. A köztudatban az él, hogy a szerelemes ember szívesen tölti minden idejét a szeretett személy társaságában. Hát, akinek Vízöntő (vagyis az aszcendense, Napja, Holdja, Marsa, Vénusza Vízöntő-jegyben áll)  partnere van az elfelejtheti a szerelemről alkotott sztereotípiáit, mivel a Vízöntő öntörvényű és nehezen viseli a szoros kötöttséget, ráadásul nehezen változtat megszokott szabadságszerető életvitelén.

Természetesen ez nem jelenti azt, hogy alkalmatlan lenne házasságra vagy párkapcsolatra, csupán annyit jelent, hogy a partnerének szem előtt kell tartania a Vízöntő számtalan pozitív tulajdonságát, és az átlagosnál rugalmasabbnak kell lennie, ha hosszabb távra tervez vele.

Ez nem is olyan nehéz, hiszen tisztelni és szeretni való a kedvessége, őszinte segítő szándéka, és az is, ahogyan mindig felkarolja a bajba jutottakat. Ráadásul nagyon jó a problémamegoldó képessége, és többnyire elfogulatlanul viseli az őt érő, építő kritikákat.

Óvakodni kell viszont velük kapcsolatban a vélt, vagyis szerintük alaptalan vádaskodással, mert ezt viselik a legnehezebben. Ilyen esetekben megismerhetjük tomboló haragjukat is, amellyel kegyetlenül és hidegen képesek visszaütni.

Így a vízöntő típus, a szerelmi horoszkóp szerint, semmi esetre sem való olyan személyhez, aki hajlamos a féltékenykedésre, mert az ő kapcsolatuk eleve kudarcra lesz ítélve. Stabil önértékeléssel rendelkező partner mellett kitűnő társ lehet, hiszen a párjának kinyílik, és megmutatja barátságos, humánus, őszinte, eredeti, játékos, ötletes és intellektuális arcát egyaránt. De ami szerelem és párválasztás tekintetében talán a legfontosabb, ha toleránsan, szeretettel fordulunk felé. Ha sikerül kiérdemelnünk a bizalmát, és a lelkéig hatolnunk, akkor hajlamos elkötelezni magát, és ilyenkor a kötődéstől való rettegése ellenére, az egyik leghűségesebb típust ismerhetjük meg benne.

 

Szerelmi horoszkóp – a Kos

Szerelmi horoszkóp – a Bika

Szerelmi horoszkóp – az Ikrek

Szerelmi horoszkóp – a Rák

Szerelmi horoszkóp – az Oroszlán

Szerelmi horoszkóp – a Szűz

Szerelmi horoszkóp – Mérleg

Szerelmi horoszkóp – Skorpió

Szerelmi horoszkóp – Nyilas

Szerelmi horoszkóp – Bak

Hagyj hozzászólást

*