Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Szerelmi jóslás angyalokkal

Szerelmi jóslás angyalokkal

Dátum: 16.01.2013

Szerelmi jóslást természetesen számtalan módon el lehet végezni. Kártyavetéshez is rengeteg eszköz áll a rendelkezésünkre. Bármely kártya alkalmas a szerelmi jóslásra, cigánykártya, tarot,  francia vagy akár a magyar kártya is, nem csupán az erre a célra készített szerelmi kártyák. Én most mégis kiemelnék egy bizonyos kártyafajtát ebben a  témakörben, ez pedig az angyalkártya.

A jóskártyák eleve a jövendőmondás egyik legősibb eszközének számítanak, de ezek közül is az Angyalkártya az, ami Isten és az angyalok üzeneteit közvetítik  úgy, hogy közben az isteni fényesség és a szeretet energiájával igyekeznek ránk hatni. Így nem fordulhat elő, hogy negatív, vagyis rossz dolgokat, történéseket programoz be nekünk. Biztosak lehetünk abban, hogy útmutatásai épp úgy igazak és pontosak, mint a többi kártyának, csak a tarot-nál sokkal szelídebben terelgetnek minket, a hibáinkra rávilágítva a célunk felé,  miközben hasznos jó tanácsokkal is ellátnak bennünket.

Az Angyalkártyák közül is a legkönnyebben alkalmazható párkapcsolati problémáknál szerelmi jóslásra a Nagy angyalkártya. Ennél a kártyánál 18 arkangyal segíti lépéseinket, döntéseinket. Felhívja a figyelmünket a lelki, fizikai és egészségügyi problémákra is ez által utat mutatva mit kell tennünk, hogy a helyes irányba kormányozzuk ismét szerelmi hajónkat. Arról nem is szólva, hogy folyamatos használata – heti egyszeri vetés – sem zavar minket össze, sőt elindít bennünket a belső fejlődés útján, amikor letehetjük végre régi terheinket, és így felszabadulva, stresszmentesen fordulhatunk partnerünk felé.

Például, ha valaki Mihály arkangyal kártyáját húzza, azon kell elgondolkodnia, hogy egyenrangú partnerkapcsolatban él-e? Közösek-e döntései a partnerével? Valószínűleg nem, hisz a kártya arra hívja fel a figyelmet, hogy valamelyikük túlzóan átadja a hatalmat a partnerének. Ez pedig mindkettejük számára lehet teher. Hisz az egyik fél azt érzi, hogy sok felelősség hárul rá, míg párja attól szenvedhet, hogy semmiben nincs joga dönteni.

szerelmi jóslás angyalokkal tehát az Angyalkártya segítségével segít elboldogulni a szerelem útvesztőiben, és ha figyelünk a belső reakcióinkra, akkor konkrét, pontos választ ad a kérdéseinkre.

 

Utoljára módosítva 2013.12.17.

Hagyj hozzászólást

*