Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

A szerelmi jóslás és az életfeladatok

A szerelmi jóslás és az életfeladatok

Dátum: 22.05.2012

A szerelmi jóslás minden jóslási technikának fontos része. Azzal talán mindenki tisztában van, hogy életfeladattal születünk erre a világra. Az életfeladat inkább mentális, mint fizikai megjelenést követel tőlünk, ezért jobban szeretem használni a lelki fejlődésünk útja kifejezést. Szerintem ennek leképezése a fizikai világ. Például, ha elakadunk a fejlődésünkben, kénytelen fizikai minőségben megjelenni, akár egy nehezebb élethelyzet képében, hogy arra sarkaljon, változzunk, vagy vegyük észre, hogy egy másik, esetleg új utat kellene találnunk, mert egyet már végigjártunk. Mindez nem jelenti azt, hogy ne hinnék a sorsban, vagy a sorsszerű dolgokban. Azt gondolom, hogy akivel sok sorsszerű dolog történik, talán több feladattal érkezett erre a világra. Mivel azonban hiszek a szabad akaratban is, úgy vallom, hogy ennek a fent említett lelki fejlődésnek az üteme emberenként nagyon eltérő lehet.

 

Megismerkedésetek dátuma mindent elárul a kapcsolatotokról. Kattints IDE és olvasd el az elemzést!

rtl_szerelem

Biztosan sokan elgondolkoztak már azon, vajon az életünket keresztező embereknek is van-e feladata velünk kapcsolatban? Azt gondolom, igen. Sőt továbbmenve ezen a gondolatkörön,  hiszem azt is, hogy közös megtapasztalásaink, feladataink is vannak azokkal, akik életünk vonatán velünk utaznak. Beszállnak, majd kiszállnak. Újak jönnek. Kell ebben hinni, mert különben értelmetlen lenne egy szülő, egy gyermek vagy egy társ korai elvesztése. Arról már nem is beszélve, hogy sokan megrekednek ezen a ponton, pedig épp egy új fejlődési szakasz nyílik meg előttük.

 

Rossznak érzed a kapcsolatod? Akkor mindenképpen kattints IDE, segítünk pár tippel!

 

A szerelmi jóslás a számmisztikai jóslás alkalmával mutatja meg ezt a legérthetőbben. A szerelmi jóslás számai jelzik bizonyos emberekhez kapcsolódó életfeladatainkat. Például, megfigyelhető, hogy eredő családunk tagjaival általában különböző kapcsolati számokat alkotunk. Ha ezeket ismételjük felnőtt korunkban (vagyis ismét olyan emberhez kapcsolódunk, akivel ismétlődik egy kapcsolati számunk az előzőekből), szinte biztosra vehető, hogy rajta keresztül megélendő feladatunkat még nem teljesítettük, ezért újabb esélyt kapunk ehhez.

Előfordulhat olyan is, hogy egy régi harmóniát visszavágyunk, és ezért szeretnénk az ismétlést, főként, ha az illető már nincs közöttünk. Ha figyelmesek vagyunk, észrevehetjük a jelzést, hogy tovább kell lépnünk. Elmondok erre egy példát.

pénzmágia

A férjem halála idején egy szerelmi jóslás alkalmálval többször húztam a karma vége lapot. Egy harmóniáról szóló együttlétnek lett vége. A gyászidő letelte után megismerkedtem egy szimpatikus özvegyemberrel. Nemsokára álmomban megjelent a volt házastársam, és azt a kérdést tette fel nekem, hogy még egyszer végig akarom-e csinálni? Először csak annyit értettem, hogy üzenni akar nekem, nem jó ez a kapcsolat. De a miértjét akkor értettem meg, amikor megnéztem a numerológiai kapcsolati számunkat, s azt láttam, megegyezik azzal, amit az előzőekben már vele teljesítettem. Tehát arra kaptam figyelmeztetést, hogy a fejlődésem elakadna, vagyis stagnálna, hisz csak ismétlés lehetne emellett a partner mellett. Ahhoz, hogy fejlődjek (mert én azért maradtam itt), olyan embert kell találnom, akivel egy még meg nem élt kapcsolati számot alkotok, s vele is igyekeznem kell elérni a harmóniát a sorsszerű történések mellett is. Ez a szabad akarat.

 

Szeretnéd a hozzád illő társsal leélni az életedet? Azzal a személlyel szeretnél élni boldogságban, harmóniában, aki mellett teljesítheted az életfeladatod? Mindenki számára létezik az a társ, aki mellett ezt elérheti! Hívd Tündér Lilit vagy Xalent a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), mert segítenek neked Őt megtalálni, bevonzani!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*