Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Szerelmi jóslat, szerelmi ingázás

Szerelmi jóslat, szerelmi ingázás

Dátum: 07.01.2013

Szeretne biztos lenni abban, hogy a kiszemeltje tényleg szereti Önt? Szeretne meggyőződni arról, hogy hűséges-e, vagy tudni szeretné, hogy egy pár lesznek-e valaha?

Az inga segítségével, ha kellőképpen felkészültek vagyunk, megkaphatjuk a válaszokat. Az első feladat egy inga beszerzése, lehetőleg olyat válasszunk, amely a csillagjegyünk alapján nekünk szól. Például, Halak jegyűek az akvamarint vagy opált, a Rákok az opált vagy achátot. Amikor megvesszük, ne kezdjük el rögtön használni, mert azt mások is több alkalommal megfogták, rárakódott más energiája is. Mossuk le folyó  víz alatt, majd tartsuk a kezünkbe amíg átmelegszik, és átveszi a rezgésünket.  Az ingát csakis mi használjuk, azt más kezébe ne adjuk.

A szerelmi ingázásnál keressünk valamit ami kettőnkre emlékeztet. Előbb végezzünk egy  próbát, hogy lássuk, hogyan jelzi  a „nem”, az „igent  vagy a „nem tudom” választ.

Fontos, hogy úgy fogalmazzuk meg a kérdést, hogy egyértelmű igen vagy nem válasz érkezzen rá.

Készíthetünk egy un. ingakört is. Egy körzővel megrajzolunk egy teljes kört és azt felosztjuk cikkekre. Mindegyikbe egy-egy kérdést írunk, amire választ szeretnénk kapni. Az ingánkat fölé tartva, megfigyeljük a kör mely része felé jelez az ingánk. Az lesz a válasz arra, ami minket foglalkoztat.

A saját tapasztalat azonban ugyanaz, mint a kártya esetében. Jobb, ha kívülálló végzi, mert, aki a választ tudni szeretné, nagyon könnyen beleviszi az akaratát, vágyait és könnyen lehet, hogy nem a valós szerelmi jóslatot kapja, hanem azt, amit hallani szeretne!

Bár sokan játéknak tekintik, mégis azt tanácsolom, hogy vegyük komolyan ennek az eszköznek a használatát is, és a szerelmi ingázást is, hiszen minden eszköznek lelke van, és nagyon könnyen tévútra viszi a használóját. Abba a hibába se essünk, hogy naponta kérjünk szerelmi jóslatot. Hagyjunk mindenre időt magunkban.

Hagyj hozzászólást

*