Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Szerelmi kártyajóslás francia kártyából

Szerelmi kártyajóslás francia kártyából

Dátum: 11.03.2013

A kártyajóslásnál az egyik legkeresettebb terület a szerelem. A szerelmi kártyajóslás pedig a legjobb technikák közé tartozik, ha a szerelmi jövőnk felderítéséről van szó. Azonban sokan nem szánják rá magukat, hogy a jóslás miatt ellátogassanak egy ezoterikus boltba, hogy tarot vagy cigánykártyát vásároljanak, hiszen talán az idejük sem engedi, hogy részletesebben tanulmányozzák a kártyalapok jelentését, értelmezését.

Ez esetben ajánljuk a szerelmi kártyajóslás egy másik formáját, amelyet sima francia kártyával is el lehet végezni.

Ehhez a módszerhez, a pakliból csupán 32 kártyalapra lesz szüksége.  A kártyapakliban hagyja az ászokat, a királyokat, a dámákat, a bubikat, a tízeseket, a kilenceseket, a nyolcasokat és a heteseket. A többi kártyalapot tegye félre, rájuk nem lesz szüksége a jóslásban.

A kérdező személy keveri a kártyákat, amíg három szerelmi kívánságára gondol, fontossági sorrendbe helyezve őket. Ezután emeljen, majd rakja ki három sorba a kártyákat a következő módon:

az első sorba – amely az első és legfontosabb kívánságot jelképezi – rakjon ki három kártyalapot,

a második sorba – amely a második kívánságot mutatja – rakjon ki öt kártyalapot,

a harmadik sorba – az utolsó kívánsághoz – rakjon ki hét darab lapot
A lapokat a szerelmi kártyajóslásban a következő módon kell értelmezni:

Ha az első sorban megjelenik az ász, a kívánsága teljesülni fog.

Ha az adott sorban három 7-es jelenik meg, a kívánság nagy valószínűséggel teljesülni fog. Ha viszont két “figurás” lap és két darab tízes jelenik meg, valószínű, hogy nem teljesül.

Ha a második sorban, melyben öt kártya található, egy vagy két ász, valamint egy 7-es jelenik meg, a kívánsága teljesül. Viszont ha öt darab figurás lap jelenik meg, akkor biztosan nem.

Ha bármelyik sorban megjelenik három, az ún. “figurás lapok” közül három, a kívánsága szinte teljesen biztosan nem fog teljesülni.

 

Ha nem ez az eset, akkor számolja össze a kártyák számösszegét, úgy hogy a szám nélküli kártyáknak az értéke a következő:

Király = 13
Dáma= 12
Bubi = 11
Ász= 1
Minél kisebb a számösszeg, annál valószínűbb, hogy az adott kívánság teljesülni fog:

Az első sor kívánsága, nem teljesül, ha a számok összege meghaladja a 28-at.

A második sor kívánsága, nem teljesül ha a számok összege nagyobb mint 44.

A harmadik sorban, ahol hét lap található, a kívánság akkor teljesül, hogy ha számok összege nem haladja meg a 63-at.

 

A felhasználók hozzászólásai (2)

ildiko a 13.09.2014

Kedves asztro show,,” talaltam egy magiat amit szerelmi magiakent jelent meg a cikk. Gyertyaval kell egy feher es egy pirossal vegezni, es papirlapocskat kell 10 db ra felosztani,,, onok boztosan tudjak melyikre gondolok. Hol talalom meg a pontos leirasat? Koszonettel

    Asztro Show a 15.09.2014

    Kedves Ildikó! Ha többet szeretne tudni erről a témáról, Xalen jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 453. Szerelmi jóslással is foglalkozik,párkapcsolat szakértő is. Hívja most! 06 90 633 991 (485 Ft/ perc)

Hagyj hozzászólást

*