Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Szerelmi kötés, átok vagy boldogság?

Szerelmi kötés, átok vagy boldogság?

Dátum: 01.05.2015

A szerelmi kötést legtöbbször szeretetből, szerelemből kérik. Kevesen tudják, hogy mennyire veszélyes, és tragikus következményekkel járhat egy ilyen „beavatkozás”!

Sokféle lehet a szerelmi kötés, különböző technikákkal lehet elvégezni. A levételével ne is próbálkozzon a szerelmi kötésnek, mert még nagyobb gondot okozhat!

A szerelmi kötés negatív oldala:

Andrea (45 éves) vallomása, megrendítő története is azt bizonyítja, nem érdemes karmikus feladatunk ellen tenni, és valakit akarata ellenére magunkhoz láncolni.

„ Én is nagyon-nagyon szerelmes voltam – kezdte Andrea a történetet -, és tudom, hogy ez nem mentség, de egyáltalán nem ismertem a kötés következményeit. Az én életemet tönkre tette, és most 45 évesen arra gondolok, bárcsak ne tettem volna!

Jót akartam. Szerettem azt a fiút, de láttam, hogy ő nem csak nekem udvarol. Udvarolt a barátnőmnek is, akiről úgy gondoltam, szebb, mint én. Fájt, amikor ránézett, fájt, amikor találkozott a tekintetük. Ha viccet mesélt neki, úgy érzetem, engem foszt meg valamitől. Ha rámosolygott, úgy éreztem, az a mosoly nekem jár, az az enyém.

Tamara, 513 kód, diplomás asztrológus, kártyajós, mágiák, anyagi segítség

Ismertem egy idős asszonyt, Etus nénit, akit mi csak kuruzs-anyónak hívtunk a faluban. Elmentem hozzá, és könyörögtem, hogy segítsen. Segítsen megszerezni és megtartani azt a férfit, mert úgy érzem, én csak vele lehetek boldog. Etus néni figyelmeztetett, ha megteszem, szerencsétlenné teszem magamat is, őt is, és még három másik embert, akit szeretek. Abban a pillanatban senki más nem érdekelt, csak a szerelmem és, hogy együtt lehessek a kiválasztottammal. Elvégezték a szerelmi kötés rituáléját. Emlékszem, szereznem kellett tőle egy hajszálat, és valami személyes holmit.

A szertartás elvégzése után semmi nem történt, csak vártam és vártam. A kiszemelt férfi eljegyezte a barátnőmet. Majdnem megszakadt a szívem, boldogok voltak. Kitűzték az esküvőt.

fekete mágia, rontás, átok, rontás vizsgálat, rontás levétel, negatív energia

Már-már ott tartottam, hogy elbujdosok, amikor egy reggel arra ébredtem, hogy hatalmas zaj és nyüzsgés van a házunk előtt. A barátnőmet elütötte egy autó és meghalt. Abban a pillanatban eszembe sem jutott, hogy bármi köze lenne ennek az egésznek a szerelmi kötés szertartásához. Ez akkor sem jutott eszembe, mikor a Marci az én vállamon sírta ki a bánatát, amikor azon az éjszakán sok pohár ital után összebújtunk. Akkor sem volt gyanús, mikor az egyetlen éjszakából gyerek lett, a gyerekből házasság. Együtt voltunk, de nem voltam boldog. Emlékeztem a tekintetére, ahogyan a barátnőmre nézett. Volt valami a szemében, ami hiányzott, amikor rám nézett. Én sosem kaptam tőle se virágot, se bókot, se kedvességet. Úgy volt velem, mintha nem tudná, miért is vagyunk együtt. Ezt sokszor hangsúlyozta.

Próbált elhagyni, de mindig visszajött. Semmiben nem volt szerencsénk. Lett volna egy jó munkalehetősége, de nem vállalta el, hogy a közelemben lehessen. Tavaly a kisfiunk nagyon beteg lett. Elmentem egy jóshoz, hogy segítsen, mert úgy érzem, átok ül rajtam. Ő megkérdezte tőlem, hogy tudok- e róla, hogy kötés van a kapcsolatomon. Elpirultam és bevallottam, hogy én magam tetettem ránk. Elmondta, hogy mennyi lehetőséget szalasztottam el emiatt, hogy azért nem vagyunk boldogok, mert a kötés az nem boldog házasságot és kapcsolatot ígér. Azt garantálja, hogy együtt maradsz a kiválasztottal mindenféleképpen, ha tetszik, ha nem. Eszembe jutottak Etus néni szavai. „Három ember életét teszed tönkre”. Ezt mondta, én meg nem hittem el.

Xalen, kód 453, atlantiszi mágia, legjobb jósnő, párkapcsolati tanácsadás

A szerelmi kötést levettük a kapcsolatunkról, és két hétre rá a párom elköltözött.

Összefutottam egy nagyon régi iskolatársammal. Kiderült, hogy mindig is szeretett engem, velem szeretett volna lenni, de én észre sem vettem őt. Őt is boldogtalanná tettem. Nehezen heverte ki, hogy mást választottam. A szerelmi kötéseknek könnyedén áldozata lehet, akár a tudta nélkül is és, ha szeretné levenni vagy csupán a vizsgálatot elvégezni, kerresen fel szakértőt.

A történetem még nem ért boldog véget, még nem találtam meg a páromat, de hiszem és tudom, hogy előbb-utóbb révbe érek. Egy biztos, most boldognak és kiegyensúlyozottnak érzem magam. Most, hosszú évek óta először.”

 

Úgy érzed te is szerelmi kötés áldozata vagy? Hiába próbálsz szabadulni jelenlegi kapcsolatodból, valami mindig visszahúz?
Segítünk! Kérd a szerelmi kötés megtörését a 06 90 633 991-es telefonszámon (485Ft/p)!
Légy szabad és szeretve szeress, ne hagyd, hogy a mágia befolyásoljon!

Szakembereinket külföldről is eléred: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

cikk, banner, asztro show, tetszik

 

A felhasználók hozzászólásai (4)

Asztro Show a 16.09.2014

Kedves Ágnes!
Lunczer Judit jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 935. Átok vizsgálattal foglalkozik és párkapcsolati szakértő.
Hívja most! 0690633991 (485 Ft/perc)

Asztro Show a 16.09.2014

Kedves!
Norbert jóst ajánljuk Önnek, melléke: 525. Átok és rontás vizsgálattal is foglalkozik. Zagiba Zoltán kollégája és kiválló szakértő.
Hívja most! 0690633991 (485 Ft/perc)

Andrásné a 03.07.2014

Régóta szeretnék önnel beszélgetni Zagiba Zoltán Úr ! De valahogy mire a végére érnénk lemerül atelefonomról a pénz !Szeretném megtudni a Zagiba Úr kódszámát ! hogy lehetséges ez ?

Ágnes a 29.08.2012

hogyan tehete rám a szerelmio kötest hogy énnem vettem eszre. szeretném meg tudni hogy ö hogy érezz. azt mondta mikor együtt voltunk hogy volt valami kettönk közt elözö életünkbe és mindog azeszébe vagyok de nem hiszek neki. mert én mindig szeretem és nem is kell más csak ö. de sajnos nincs rá pénzem hogy szerelmi kötes csomagot meg rendeljemsegitsen valaki. mert nem tudok nélküle élni. nekem kell ez a ferfi.

Hagyj hozzászólást

*