Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Szerelmi kötés feloldása

Szerelmi kötés feloldása

Dátum: 18.03.2013

A szerelem érzése nagyon is rendben van egy ember életében. A gond ott lesz, ha birtokolni akarja a szerelmet és tárgyként kezeli az adott személyt.

Ilyenkor általában: a „csak őt akarom, csak vele tudom elképzelni az életem és a vissza akarom kapni” felkiáltással fekete mágushoz mennek és szerelmi kötést csináltatnak az illetőre. Fontos tudni: ha a másik fél nem tud róla, mindig fekete mágia. Csupán akkor nem, ha mindkét fél közös akarata, és szerelmük megerősítésére szolgál. Mivel- sajnos- működik és arra nem gondolunk, hogy változunk, elmúlhat a szerelem, a szerelmi kötés ott marad és nem tudjuk elengedni elakadhat a sors, az élet, és nem csupán ebben az életünkben.

Ezért nagyon fontos az,hogy elsősorban ne birtokolni akarjunk, éljük meg a másik szabad akaratát is, ha egymásnak rendelt a sors minket, úgyis találkozunk és  összekerülünk,együtt maradunk.

Amikor már elmúlt a szerelem és a szerelmi kötés még mindig ott van, magunk is tehetünk a feloldásért:  gyújtsunk egy piros gyertyát, írjuk fel a saját és a volt kedves nevét 1-1 papírszeletre, tegyük rá a gyertyát, a papirokra. Csökkenő holdnál csináljuk a szertartást. 1 héten keresztül minden nap égjen a gyertya  negyedórát, úgy, hogy távolítod a papír szeleteket egymástól. Képzeletben vágjuk el Mihály arkangyal segítségével, a kardjával a köteléket és engedjük útjára békességben, szeretetben a másikat.

Amennyiben ezt úgy gondoljuk nem tudjuk megcsinálni, akkor kérjünk segítséget, de ha lehet ugyannak a segítségét, akivel a kötést elvégeztettük. Nem igazán jó dolog a „ piszkos munkát” mással megcsináltatni. Az oldásnál is szabadulnak fel energiák és arra törekedni kell, hogy sérülés nélkül szálljunk ki a kapcsolatból.

Tehát érdemes elgondolkodni azon, hogy eleve kérjük-e a szerelmi kötést. Vigyázzunk ez nem játék!

 

A felhasználók hozzászólásai (4)

vanessza a 28.06.2014

Hello nalam ket olyan esset volt hogy egy este neztuk a tesveremel a tv-et es ecer csak egy hideg szello jott el meletem ugy igy a tesvereeml a masik pedig a kutyank nezte a szekrenyt es csakugadta ugadta meg ikyenek

  Asztro Show a 16.09.2014

  Kedves Vanessza!
  Szandra jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 387. sorsfordítással is foglalkozik.
  Hívja most! 0690633991 (485 Ft/perc)

Renáta a 24.03.2014

sokszor tapasztaltam már ilyet,de nemtudok tenni ellene mert félek hogy nem sikerül..

  Asztro Show a 16.09.2014

  Kedves Renáta!
  Leopold jóst ajánljuk Önnek, melléke: 457. Tanácsadónk segíteni fog Önnek, hogy sikerüljön. Tapasztalt szakértő.
  Hívja most! 0690633991 (485 Ft/perc)

Hagyj hozzászólást

*