Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Szerelmi mágia a szomorúság ellen

Szerelmi mágia a szomorúság ellen

Dátum: 25.04.2013

Előbbi cikkeinkben sokat írtunk már a szerelmi mágiákról, azok veszélyéről és az alkalmazásukról. A szerelmi mágia azért élvez ilyen nagy népszerűséget, mivel mindenki számára könnyen elérhető. De gyakran történik, hogy a szerelmi kötést meggondolatlanul alkalmazzák és sokan meg is bánják, hogy a szerelmüket magukhoz láncolták, így maguk is a szerelmi kötés áldozatává válnak.

De más módon is bevethető a szerelmi mágia. A szerelem bevonzása az életünkbe és az erre vonatkozó szerelmi mágiák szinte veszélytelenek. Létezik azonban egy szerelmi varázslat arra az esetre, amikor magunkon szeretnénk segíteni és enyhíteni szeretnénk a bánatunkat, amikor véget ért a párkapcsolatunk vagy a párunk elhagyott minket.

Ha Önt is elhagyták vagy nem sikerült a legutóbbi párkapcsolata, a következő szerelmi mágia segíteni fog Önnek, hogy csillapítsa a bánatot és a szomorúságot amit a sikertelenség idézett Önben elő. A varázslat elvégzése után egyből érezni fogja a megkönnyebbülést és egyre kevesebbet gondol majd a régi párjára, valamint könnyebben észreveszi az új, potenciális pár jelöltjeit.

A szerelmi mágiához a következőkre lesz szüksége:

Egy csokor verbéna, más néven vasfű
Fonal, vagy spárga
3 db gyertya

A szerelmi mágia elkezdése előtt mindenképpen le kell zuhanyozni, méghozzá szappan vagy tusfürdő nélkül, csupán tiszta vízzel. Azt arcát mossa le pontosan hétszer és ne kenje be a testét semmilyen olajjal vagy testápolóval. Vegyen fel fehér színű ruhát és ne legyen Önön semmilyen ékszer. Már az előkészületek alatt is koncentráljon arra a személyre akit a mágia segítségével el szeretne felejteni, de a gondolatai ne legyenek negatívak. Gondoskodjon róla, hogy a lakásban teljes csend legyen a mágia végzése közben.

Ez a mágia, hosszabb időt vesz igénybe. A fonallal, kösse össze a virágokat és hagyja rajta hét órán keresztül. Hét óra elteltével távolítsa el a fonalat, a következő éjjel a virágokat ássa el egy fa alatt a fonalat pedig helyezze mellékük.
Ezután az otthonában gyújtsa meg a három gyertyát. Az első gyertya azt a személyt ábrázolja akit el szeretne felejteni. Meggyújtása közben mondja ki hangosan a következőket: “Elengedlek téged, és visszaadom a természetnek az irántad érzett szerelmemet, ahogyan a verbénát”. A második gyertya meggyújtása közben, a következőket mondja: “Megszabadulok a fájdalomtól amit okoztál, mint ahogyan a virág is megszabadult a fonaltól amivel megkötöttem”. A harmadik gyertya meggyújtásakor a következőket kell mondania: “Miután elég ez a gyertya a fájdalmam is megszűnik, nyugovóra tér mint a verbéna”.

 

Hagyj hozzászólást

*