Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Szerelmi mágia: szeress belém!

Szerelmi mágia: szeress belém!

Dátum: 23.07.2012

A szerelmi mágia és a szerelmi kötés szinte egyidős az emberiséggel. A szerelem mindent elsöprő erejét szeretnénk birtokolni, szeretnénk, hogy a kiszemelt hölgy vagy férfi örökre a miénk legyen, csak minket lásson, és megtudjuk tartani. Sajnos sokan nem gondolnak bele abba, hogy ez a szerelmi mágia valóban működik, és nem csak bevonzzuk a szerelmet, nem csak birtokolni fogjuk az áhított kedves szerelmét, de nagyon nehezen is fogjuk a szerelmi kötés levételét elérni, ha változunk, és már elmúltak a kezdeti lángolások.

Gyertyamágia a szerelem bevonzására! Kattints IDE!

rtl_szerelem

A leggyakrabban kért szerelmi mágia

A szerelem felkeltése: itt még csak az a szándékunk, hogy a másik fél észrevegyen minket, belénk szeressen.

A szerelmi kötés: ekkor már a meglévő szerelmet szeretnénk megtartani örökre, még akkor is, ha csak mi kérjük és tudjuk, hogy a mágia erejét vetjük be a kapcsolat megerősítéséért, a másik fél beleegyezése és tudta nélkül. Amikor mindkét fél szabad akaratából úgy dönt, kötést kér a kapcsolatra, akkor nem számít fekete mágiának a kötés, minden más esetben viszont annak minősül.

Alapvetően akkor szerelmi mágiázzunk, ha ezt kifejezetten együtt szeretnénk kérni a párunkkal. Nem avatkozhatunk bele senki karmájába, fejlődésébe az ő kérése, tudta nélkül, még akkor sem, ha látjuk, hogy szenved. Amikor valakibe szerelmesek leszünk, akkor is hagyjuk meg a másik fél szabad akaratát, hogy eldöntse, akar-e minket, észrevesz-e minket. Főleg akkor ne tegyük, ha családja, társa van.

ITT olvashatod Xalen jósnőnk egyik sikertörténetét, melyből kiderül, hogy párkapcsolati kérdésekben nem ismer lehetetlent!

 

Aki a szerelmi mágia hatását kéri vagy végzi, az végzetesen bele tud avatkozni a másik ember életébe, energiájába, és eltéríti a valódi életfeladatától. Minden szerelmi kötés, szerelmi rontás, átok visszahat ránk, nem csak arra, aki kéri, hanem arra is, aki elvégzi a szerelmi varázslatot. Sokkal jobban járunk, ha hagyjuk a kapcsolatot a maga útján kibontakozni. Ha dolgunk van egymással a világban, akkor  találkozunk, egymásba szeretünk, és együtt fogunk élni a kedvessel, amíg adni tudunk egymásnak. Amikor pedig már nem így van, akkor el tudjuk engedni őt fájdalom és szenvedés nélkül. Ez az igazi szerelmi mágia titka.

Ágnes

Tehát, ha azt szeretnéd, hogy megtaláld az életed végéig tartó, kölcsönös szerelmet, akkor koncentrálj inkább arra, hogy bevonzd magadnak! Ebben segíthet Xalen vagy Tündér Lili a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik nem csak megtalálni segítenek a lekitársad, hanem meglévő kapcsolatodban is elsimíthatnak minden konfliktust, problémát!

Eléred őket külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

A felhasználók hozzászólásai (2)

Asztro Show a 04.10.2015

Kedves Ákos! Szakemberektől tud szerelmi mágiát kérni, Ők pontosan elfogják Önnek mondani, hogy mikor és mit kell csinálnia. Kérem hívja az Asztro Centert a 0690633991-es (485Ft/p) telefonszámot, és kérje Ágnes jósnőt a 313 kódról.

Akos a 05.04.2015

Ez mind szép és jó de hol van a szertartás?
Hogyan kell elvégezni?
A cikkben csak a kért mágia típusait olvastam viszont azt hogy hogyan is kell elvégezni azt nem!
Pedig ez fontos lenne!

Hagyj hozzászólást

*