Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Szerelmi szertartás

Szerelmi szertartás

Dátum: 11.12.2012

Elég kevesen mondhatják el, hogy olyan társat találtak akivel jól érzik magukat, vagy hogy megtalálták az igazi társukat. És ha találtak is valakit akivel boldogok egyáltalán nem  biztos, hogy szerelmük kitart egy életen keresztül.

Természetesen a mágia, vagy szerelmi szertartás leginkább a társat keresőknek van segítségére, ezért most számukra szeretnék egy hatásos módszert leírni.

Ez a szerelmi szertartás az ideális partner bevonzásában segít, vagyis abban, hogy megleljük a lelki társunkat a szerelemben is. Ehhez a szertartáshoz nincs szükség sok kellékre, elég egy fehér kendő vagy abrosz, egy fehér lap, egy szál fehér gyertya (a mécses most nem jó) és egy szál vörös rózsa. Terítse le a fehér abroszt, helyezze rá a vörös rózsát, ami a szerelmet szimbolizálja, majd állítsa mellé a gyertyát is egy kis tálkában.  Mielőtt meggyújtaná a gyertyát, karcolja bele a saját nevét, majd a gyertya lángja mellett írja le a papírra a szerelmével  kapcsolatos vágyait.

Fontos, hogy pontosan fogalmazza meg, amit szeretne és minden gondolatot telítsen pozitív érzésekkel, mint például „ boldog lennék, ha észrevenné milyen szép a szemem, és sokat dicsérne”, vagy „örömet okozna, ha szeretne színházba járni és a gondolatainkat utána megoszthatnánk egymással.” Az ilyen típusú gondolatokból letud írni legalább ötvenet, amíg a gyertya leég.  Amikor már látja, hogy nincs sok viasz a gyertyán, hajtsa  a papírlapot kétszer keresztbe, majd rajzoljon rá egy szívet és írja bele a nevét.

Nem kell elégetni a lapot csak majd akkor, amikor megismerkedett azzal a személlyel, akinek a tulajdonságait papírlapunk hordozza, addig viszont érdemes hetente egyszer gyertyafény mellett elolvasni a szerelmi kívánságok listáját. Amikor az ismerkedés megtörtént, ne felejtse el a lapot elégetni, mert könnyen előfordulhat, hogy két hasonló zsánerű emberrel is megismerkedik, s nem tud majd a kettő közt dönteni.

Hagyj hozzászólást

*