Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Szerelmi szertartás a párunk visszaszerzéséhez

Szerelmi szertartás a párunk visszaszerzéséhez

Dátum: 26.06.2013

Ha Ön is nemrégen zárta le szerelmi kapcsolatát, de erősen érzi, hogy a volt párja a nagy Ő, akkor egy szerelmi mágiával rásegíthet a szerelme visszaszerzésére. Akkor is ha nem tud beletörődni és biztos abban, hogy nem tud nélküle élni, próbálja ki ezt a szerelmi szertartást mielőtt más eszközhöz folyamodna, amely lehet hogy még inkább eltávolíthatja majd a szerelmétől.

A szerelmi szertartáshoz, a következőkre lesz szüksége:

  • A szerelmének a fényképe
  • Hét teáskanál kamilla
  • Hét teáskanál szódabikarbóna
  • Három liter víz
  • 14 darab teamécses
  • Egy fazék
  • Egy főzőkanál

 

A szerelmi szertartás kezdete előtt a legfontosabb, hogy először a megfelelő módon felkészüljünk rá. Zuhanyozzon le, de ne használjon se tusfürdőt, se szappant, csak tiszta vizet. Mossa meg az arcát is. Ezután távolítson el minden ékszert és díszt. Amíg az előkészületeket végzi, koncentráljon a szerelmére, a közös jövőről szőtt képekre, de ugyanakkor próbáljon meg pozitív és nyugodt maradni.

 

Kizárólag egyedül végezze a varázslatot és ne engedje meg, hogy bárki is megzavarja a menetét, zárjon ki minden külső hatást
A szerelmi szertartást végezze mosdó vagy mosogató mellett, mert szüksége lesz vízre, valamint a legjobb ha éjjel végzi el amikor a szerelme alszik. Oltsa el a lámpákat és gyújtsa meg a 14 darab teamécsest. Rögzítse a szerelme fényképét a falra, úgy hogy szemmagasságban legyen, Önnek szemben. Öntsön három liter vizet egy fazékba, szórjon bele először három kanál szódabikarbónát, majd a hét teáskanál kamillát. Forralja a vizet 7 percen keresztül és közben kevergesse a kanállal. Eközben koncentráljon a lehető legerősebben a volt partnerére, gondoljon rá szeretettel és csak pozitívan. A hét perc után, vegye le a keveréket a lángról és hagyja állni 30 percig. A félóra elteltével öntse a folyadékot a zárt mosdóba vagy mosogatóba és adja hozzá a szódabikarbóna maradékát. Tartsa a kezét a víz fölött, de ne érjen hozzá. Eközben nézzen a fényképre, majd hunyja be a szemét és próbálja megérezni az energia áramlását a kép és maga között. Mondja ki hangosan az összes vágyát az illetővel kapcsolatosan. Magától fogja érezni mikor kell abbahagyni a szerelmi szertartást, nincsen meghatározott időtartama. Amíg lefolyatja a vizet koncentráljon arra, hogy az imént elmondottak a szerelme felé vándorolnak. A víz lefolyása után tisztítsa meg a mosdót tiszta vízzel, majd oltsa el a teamécseseket. A gyertyák lángjának az elalvása jelképezi a személy felé irányított gondolatainak az elmúlását. Ne gondoljon többet az illetőre és ne is beszéljen róla.

 

Ne próbáljon vele kapcsolatba lépni ezek után sem, várjon a szerelmi varázslat eredményére békében és meglátja hamarosan maga keresi majd fel.

 

Hagyj hozzászólást

*