Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Szerelmi Tarot jóslás – A szeretők lapja

Szerelmi Tarot jóslás – A szeretők lapja

Dátum: 02.10.2012

A szerelmi Tarot jósláshoz bármilyen Tarot kártyát használhatunk. Mit jelent, ha párkapcsolati kérdésünkre a kártya a Szeretők lapjával válaszol? A Szeretők lapja az egyik legambivalensebb kártya lap a Nagy Árkánumban. Sokan pozitív lapnak gondolják, mert első pillantásra a képen látható férfi és nő paradicsomi környezetben, kéz a kézben tekintenek a boldog jövő felé.

 

Szerelmi jóslás egyenesen Karolától, az Asztro Show műsorvezetőjétől! Kattintson IDE!

 

A legismertebb Tarot kártya, a Rider-Waite Tarot Nagy Árkánumának VI-ik lapján egy meztelen férfit és nőt láthatunk, amint egymás felé nyújtják a kezüket. A fejük felett a keresztény szimbolikából jól ismert angyalszárnyú isteni lény, mellettük pedig az almafa és a paradicsomi történet egyik közismert főszereplője, a kígyó látható. Ha figyelmesebben megnézzük, akkor ez a kép nem egy felhőtlen boldogságot sugárzó kompozíció, hiszen a paradicsoni idillt megtöri a fára tekeredett kígyó jelenléte.

rtl_szerelem

Nem lehet tudni, hogy a képen szereplő férfi és nő milyen irányba halad tovább. Nem fogják egymás kezét és mindkettőjük tekintete mást és mást keres. A nő felfelé, a férfi előre tekint. Sokan a döntés lapjának hívják ezt a kártyalapot. Ha a bibliai torténetre gondolunk, akkor ez az a pillanat, amikor Ádám és Éva még nem döntötte el, hogy megkostólja a tudás fájának gyümölcsét vagy megmarad a védőburokban, az ártatalan tudatlanság paradicsomi álapotában. A döntés pillanata ez. A döntés felelősséggel jár, a tudás megszerzése pedig következményekkel.

 

Sorselemzés Tarot kártyából ITT!

 

A kép akkor lenne idilli, ha a két szereplő egymás kezét fogná, egymásra, vagy egyirányba tekintetnének és mozdulataik az előrehaladást sugallnák. Ez az, amit Önnek tennie kell, ha ezt a lapot húzta. Felejtse el a kígyót és az almafát. Vagyis felejtse el a körülményeket. Ne tekintgessen jobbra-balra, hanem tegyen egy határozott lépést a párja felé. Fogja meg a kezét és keresse meg, hogy mit néz és nézzen Ön is abba az irányba. Lássa azt, amit Ő és úgy, ahogyan Ő. Ez a kulcs az Önök kapcsolatához. Egy irányba haladni kéz a kézben. A paradicsomi történet buktatója az alma volt, vagyis a kíváncsiság.

Ágnes

Ne legyen kíváncsi, és ne akarjon mindent tudni, mert lehet, hogy amit megtud, az nem a maradéktalan boldogsághoz, hanem az önmarcangoláshoz és újabb kérdésekhez vezet. Hagyatkozzon az ösztöneire és döntsön jól. A lap azt mutatja, hogy áldás van az Ön kapcsolatán, és csak Önön múlik, merre megy ez a kapcsolat.

Ne hallgasson senkire, mert nem tudhatja, hogy kit jelképez a kígyó, de ott van a környezetében valaki, aki nem a legjobbat kívánja Önnek. Ez a lap azt üzeni, hogy egy aprócska lépés választja el Önt a paradicsomi boldogságtól.

Ne tétovázzon, tegye meg a lépést és teljesítse be a szerelmi Tarot jóslás kártyalapja által kínált felhőtlen boldogság ígéretét!

 

Bár jósolhatunk mi is magunknak, de ha nem vagyunk hozzáértő és beavatott szakemberek, könnyen értelmezhetjük félre a lapokat. menjen biztosra és hívja a legjobb Tarot kártya jósokat a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc)! Keresse Igazgyöngyöt vagy Xalent, akik megválaszolnak minden szerelemmel kapcsolatos kérdését!

Eléri őket külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

 

Lajkolj minket!

A felhasználók hozzászólásai (5)

eva a 15.09.2013

szeretnem megtudni azegesegemet es az anyagi hejzetem koszonom szepen.

  Asztro Show a 02.10.2014

  Kedves Éva!
  A legjobbat: Ágnes jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 313. Tarot kártyával, pénzenergiával és reikivel is foglalkozik. Ő segíthet Önnek.
  Hívja most! 0690633991 (485 Ft/perc)

Andyna a 22.06.2013

Kedves Irénke!
Az anyagi helyzet javulása csak akkor fog bekövetkezni, ha meg tesz mindent a pénzügyi gyógyításért: például egy alapos rendrakással, szelektálással, hogy helyt adjon az újnak. Tele pohárba nem lehet vizet önteni. Akkor fognak jó hírek érkezni , folyamatosan és elkezd javulni. Ez nincs is olyan messze.Az egészsége a sok stressz miatt romlott, és a lelki dolgok jelennek meg testi szinten. Ahogy javulnak a dolgok, úgy a jelen gondjai is csökkennek, de egy alternatív gyógyító módszer nem ártana.
Üdvözlettel:
Andyna

További segítségért hívjon a 0690633991 számon, Andyna /408 kód 485 Ft/min
.

IRENKE a 18.04.2013

SZERETNEM AZ EGESZSEGEM ES AZ ANYAGI HEJZETEMMEL KAPCSOLATOS IMFORMACIOT ,MEGTUDNI.KOSZONOM,SZEPEN.,

  Asztro Show a 16.09.2014

  Kedves Irénke! Jázmin Ön előtt is felfedi a rejtett akadályokat! Keresse bizalommal a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/ perc) az 522-es kódot beütve!

Hagyj hozzászólást

*