Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Szeretnél nagyobb összeget nyerni még idén?

Dátum: 07.11.2018

Sok pénzre van szükséged, még az ünnepek előtt?

A legjobb helyen jársz!

Nem kell kölcsönkérned, hitelt felvenned, előleget kérned, ha alkalmazol egy ősi titkos pénz szertartást. Ez a pénzmágia egy nagyon különleges lottó mágia, és nagyon sokan nyertek a lottón általa.

Legutóbbi nyertesünk hétfőn jelzett vissza, 60 000 eurót sikerült nyernie a lottón ezzel a pénzmágiával, és ráerősített a pénzvonzásra gyertyával.

 

A szertartás úgy kezdődik, hogy meg kell találnunk a kapcsolatot közted, és valamelyik erős bőség bevonzó dimenzió kapu között.

A kapcsolat lehet egy betű a nevedből, ami mágikus hatással van rád egész életed során, csak még nem tudod. De lehet egy vagy több szám a születési dátumodból. Célszerű a duplázódásokat keresni, vagy a triplázódásokat.

Lehet, hogy te magad is tudod, hogy milyen szám szerepel többször a születési dátumodban, mi az a szám, ami ismétlődik az életed során.

Ha esetleg nem tudod, mi a mágikus szám, vagy a mágikus kapocs, amivel a bőség kapuval összekötnek, akkor mindenképpen számmisztikus, asztrológus segítségét kell kérned, aki mágiával is foglalkozik. Általában a mágusok felkészültek ilyen szempontból, hiszen elengedhetetlen, hogy legyen kötelék.

 

Amikor megtaláltuk a kapcsolatot, jöhet a mágia. Egy titkos beavatáson veszel részt, ami jelen esetben egy gyorsító mágia. Kapni fogsz gyorsító lapokat és sorsfordítást azért, hogy a pénz 3-4 héten belül megérkezhessen.

Kérlek, helyezkedj el kényelmesen, engedd el minden negatív gondolatod, és úgy tárcsázd mágus kollégámat. Éjfél előtt kell jelentkezned, ha azt akarod, hogy már ma megkezdődjön a nagyobb összeg bevonzása.

ezoterikus kalendárium

Teljesen egyszerű a feladatod. A kulcs a megfelelő szertartás, ami már sokaknak meghozta a várva várt nagy nyereményt! Kérd te is a milliós lottó mágiát Marcus Mágustól vagy Aurethieltől a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc)! Mellé most megkaphatod az angyali nyerőszámaidat is.

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

 

Ha nem tetszik a titkos lottó mágia módszer, válassz magadnak népszerű pénzbevonzó praktikáink közül:

 

  • A nagy lottó nyertesek titkos módszerét találod ITT!
  • Az univerzum segít pénzt szerezni. Kattints IDE, így csináld!
  • Angyali áldással megsokszorozhatod a pénzed! IDE kattintva kérheted!

Hagyj hozzászólást

*