Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Újabb felvétel egy szellemről, aki gyermeket bántalmaz!

Szerinted léteznek szellemek? Igaz történetek, amik bizonyítják

Dátum: 11.08.2017

Ha szellem van az otthonodban, hiába tudod a szerencseszámaidat, hiába végzel el minden pénzmágiát, mégsem lesz szerencséd.
Sokan azt állítják, hogy csakis azok látnak szellemeket, akik igazán hisznek bennük. Ez az állítás megdőlni látszik, ugyanis az alábbi hírességek közül egyikük sem hitt a szellemek létezésében, mégis látták, tapasztalták ezeket az eltávozott lelkeket.

Szerencseszámaidat, ha még nem tudod, ITT olvashatod!

Ha szerencsés vagy, akkor még soha nem találkoztál szellemmel és a lakásodban sem tartózkodik eltávozott lélek. A legbiztosabb módja, hogy meggyőződj arról, hogy nincs körülötted eltávozott lélek, ha szakember segítségét kéred. Hívd Virágot a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), mert mielőbb ki kell derülnie, hogy van-e kóbor lélek az otthonodban!

Miley Cyrus az ELLE-nek adott interjúban arról mesél, hogy volt egy időszak az életében, amikor egy londoni albérletben élt a családjával és folyamatosan rossz álmok gyötörték. Aztán egyik este zuhanyozás közben mintha egy kisfiút látott volna a mosdó kagylón kuporogni, de csak egy villanásnyira látta, ezért elhessegette a képet. Fél órával később a húga sikítására szaladt be a fürdőszobába. A kishúga zuhanyozott és eközben valaki átállította a víz hőmérsékletét, így forró víz folyt a zuhanyból. A kislány nem nyúlt csaphoz, el sem érte, mert magasan volt, de a csap mégis elfordult és a víz majdnem leforrázta őt. Miley Cyrus vőlegénye és nagynénje is furcsa dolgokat tapasztalt a lakásban, úgyhogy nem sokkal ezután elköltöztek onnan.

Ha tudni szeretnéd, vajon a te lakásodban van-e bármilyen eltávozott lélek, démon vagy szellem, akkor olvasd el cikkünket mielőbb ITT !

Keanu Reeves arról mesélt, hogy gyerekként, úgy 6-7 éves lehetett, amikor Ausztráliából New Yorkba érkeztek. Este volt, a kishúga aludt már és csak ő meg a bébiszitter voltak ébren. Egyszer csak megjelent valaki az ajtónyílásban, de csak a kabátját látta. Se feje, sem pedig végtagjai nem voltak. Gyerekként, első pillantásra úgy gondolta, hogy ez érdekes, biztosan csak képzelődik, de akkor ránézett a bébiszitterre, aki halálra vált arccal zárta be a szoba ajtót. Akkor tudatosult benne, hogy nem csak ő látta a test nélküli ember kabátját.

Lehetséges. hogy karmikus feladatot kell lezárnod egy eltávozott lélekkel, és ezért van körülötted szellem. Karmikus feladatodról ITT olvashatsz bővebben!

Jena Bush-Hager, George W. Bush, volt amerikai elnök lánya, a fehér házbeli szellemjárásokról mesélt. Azt állította, hogy a szobájában a kandallóból egyik pillanatról a másikra 1920-as évek zenéje csendült fel. A zenét nem ismerte, korábban nem hallotta, de utólag beazonosította, hogy egy létező dal volt, amiből egyetlen másolat sem volt a Fehér Házban.

rtl_szellem

Egyre furcsább események követik egymást az életedben? Lépteket hallasz magad mellett, de nincs ott senki? Egyedül vagy a házban és a hideg is kiráz, vagy szagokat érzel, amik nem tudod, honnan is jöhetnek? Pl. cigarettafüstöt, de nem is dohányzik senki? Akkor sürgősen szükséged van Marcus Mágus vagy Virág jósok segítségére a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc) , hogy elküldjék ezt a negatív entitást a közeledből, mielőtt kárt okoz neked!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*