Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Szertartás a tértisztításhoz

Szertartás a tértisztításhoz

Dátum: 29.02.2012

A szertartás, amelyet a tértisztítás céljával végzünk, nagy mértékben megváltoztathatja az életünket. Sokan érzik úgy, hogy életük megrekedt, nem haladnak a dolgaik, egyre kevésbé tudnak előrelépni. Mindenkinek, aki itt él a földön van rezgése, és a cselekedeteinknek, tetteinknek is, amelyek ráadásul, hosszú ideig nyomot hagynak környezetünkben- a lakásban, munkahelyen egyaránt.

A veszekedés, erőszak, kiabálás, betegségek hasonló rezgéseket vonzanak magunkhoz, és egy idő után enerváltnak, gyengének, betegnek, fogjuk érezni magunkat, ekkor már elengedhetetlen a tértisztító szertartás elvégzése.

 

Több pénzre lenne szükséged? Könnyen pénz állhat a házhoz! ITT segítünk benne!

 

Nagyon fontos tehát, ha az életünket rendbe szeretnénk tenni, vagy azt akarjuk, hogy a lehető legkevesebb gond szakadjon ránk, akkor a lakásunkat, célszerű negyed évente  tértisztítással  felfrissíteni.

A tértisztítás szertartás nem azonos azzal, hogy áttologatjuk a bútort és kicsit felmosunk. Ennél sokkal több.

ezoterikus kalendárium

Tértisztító szertartás

Szükséges ráhangolódni. Előtte lezuhanyozni, ha lehet fehér ruhába átöltözni és egy alapos lomtalanítással kezdeni. Tegyünk magunkra mentális védelmet, hogy a felszabaduló negatív energiákat ne vegyük át! Pakolás, szelektálás közben éghet gyertya, vagy füstölő.

Pince-padlás, kamra sem maradhat ki! Célszerű közben vizet is inni, hogy a lélekben megrekedt negatív energiák is távozzanak.Tiszta vízbe tegyünk egy kis rózsaolajat és ezzel takarítsuk le a bútorokat, a padló felmosó vizébe tengeri sót- ez mind magába szívja a még ott lévő negatív energiákat.

A takarítás-lomtalanítás nem 1 napos munka, nem is lehet ennyi idő alatt megcsinálni, ha tényleg alaposan szeretnénk! A régi fényképek átválogatása, csorba tárgyak kidobása, csöpögő csapok javítása, a penész eltüntetése is ide tartozik !!

Munkánk közben feljöhetnek régi emlékek, ezeket hagyjuk, átáramlani, ha sírni kell, akkor nyugodtan tegyük meg, hiszen ez a lélek takarítása. Miközben ezt a munkát végezzük, már érezhetjük a tér energiájának emelkedését, életünk eddigi elakadt területein új lehetőségek jönnek, anyagilag előre léphetünk. Beengedjük az újat, lelki szinten is és fizikai szinten is.

 

A siker és a bőség a legfőbb akadályait ITT találod!

 

Amikor a teljes takarítással megvagyunk, akkor lehet a tényleges tértisztítást elvégezni:

Öltözzünk kényelmes pamutruhába.

Minden helyiségbe tegyünk gyertyát, füstölőt.

Kérjük meg égi segítőinket, munkánk közben legyenek velünk.

Járjuk körbe és tapsoljuk ki a kezünkkel a negatív energiákat. Lassan, módszeresen haladjunk!

Vizet most is ihatunk közben!

Minden sarokba szórjunk le egy kis tengeri sót és hagyjuk ott.

A végén egy kis csengettyűvel újra menjünk körbe a lakás összes helyiségébe és rázzuk a kezünkkel. Ezzel is emeljük a helyiségek energiáját!

as_tunderlili_954

Amikor már úgy érezzük, a végére értünk, a füstölő maradványát, a gyertya csonkját és a csengettyűt csomagoljuk be és dobjuk ki, de ne a lakásba, onnan ki kell vinni! Végezetül fürödjünk le, mossuk meg a hajunkat, és mondjunk el egy hálaimát. Így néz ki a tértisztító szertartás.

Ha csak ennyit tudunk tenni, már akkor is nagy lépést tettünk az életünk REND-ezése felé! Fontos azonban, hogy a betegek és kismamák ne végezzék ezt a szertartás!

 

Lehet, nem csak a környezetednek van szüksége tisztításra, hanem neked is! Nagyon fontos, hogy megbizonyosodj arról, nincs-e rajtad negatív energia, rontás vagy átok! Hívd Bettinát vagy Megmondót a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), kérj egy teljes körű tisztítást, hogy az életedben beindulhasson a pozitív változások sorozata!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*