Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Szex horoszkóp – Bak

Szex horoszkóp – Bak

Dátum: 29.01.2014

E jegy szülöttének legnagyobb félelme, hogy mi történik akkor, ha elengedi a gyeplőt? Így nem csoda, ha nem sorolódik a szertelen szexet kedvelők közé. Úgy, mint mindenben itt is működik a felelősségtudata.

Persze ez nem jelenti azt, hogy maga a szexualitás nála a háttérbe szorulna, hacsak nem valami nagyon felelősségteljes időszak jön közbe, mint a gyermekvállalás, állítja a horoszkóp. Ilyen esetekben viszont képes az önmegtartóztatásra, s nem kell tartanunk egy harmadik személy megjelenésétől.

Mivel leginkább attól tart, hogy mit szólnak a dolgaihoz mások, a hálószobatitkait nem igazán fecsegi ki. Bár a fantáziája erőteljes, erről sem beszél, még a társa előtt sem. Ráadásul szex közben már ritkán engedi szabadon képzelőerejét, ábrándjait elfojtja. Úgy, mint bármelyik jegy nagyon élvezi a testi örömöket, sőt a szex jelenti számára a szerelmet is, mivel nem túl lelkizős típus. Kitartása a szerelmeskedés téren is megjelenik, időbeli korlátok nem léteznek a számára.

Mivel a partner boldogságáért is felelősséget érez, a gyönyör érdekében bármeddig képes kitartani. Irányító típus, amit a lepedőn is bizonyít. Következetes is, így ne gondoljuk, hogy majd egy felejthetetlen együttlét megváltoztatja a korábbi döntéseit. Egyáltalán nem zsarolható érzelmileg, sőt ilyen esetekben hideg és kemény oldalával szembesülhetünk.

Mert egy másik jelszava: más az érzelem és más a realitás. Épp ezért szenvedélyesen szerelmes oldalát tartós kapcsolatban, vagy házasságban már ritkábban engedi az előtérbe.

 

Szex horoszkóp – Kos

Szex horoszkóp – Bika

Szex horoszkóp – Ikrek

Szex horoszkóp – Rák

Szex horoszkóp – Oroszlán

Szex horoszkóp – Szűz

Szex horoszkóp – Mérleg

Szex horoszkóp – Skorpió

Szex horoszkóp – Nyilas

Hagyj hozzászólást

*