Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Szex horoszkóp - Bika

Szex horoszkóp – Bika

Dátum: 02.12.2013

Legtöbben a Bika-jegyet hallva rávágják, hogy lusta. Hát ez a szexuális igényeire egyáltalán nem jellemző, hisz van egy másik alapvető tulajdonsága, az élvezetszeretete. Ahol a szex, ott ver tanyát.

Föld-jegy és a Vénusz kapcsolódik hozzá, ami annyit jelent, hogy szereti a szexet, de fontos a romantika és a szeretet kimutatása is a számára, állítja a horoszkóp. Tudnunk kell róla, hogy a régimódi romantika híve. Maga a lusta jelző igaz lehet viszont arra, hogy szereti, ha őt kényeztetjük, hiszen Föld elem lévén, jó viszonyban van a saját testével és annak igényeivel.

Továbbá nem nagyon szereti a változásokat, így eltérően a Kostól, fontos számára a rutin, ezért kicsit egy kaptafára épülnek nála a dolgok.

Viszont a szexet sem kapkodja el – szerinte ezt sem lehet elsietni és jól kell csinálni -, továbbá biztonságban lehetünk mellette, mert amit egyszer megszerez, vagy megszeret, azt többé nem engedi el. Persze neki is szüksége van arra a párkapcsolatban, hogy biztonságban érezze magát. Mindemellett jellegzetesen birtokló típus, amit erőteljes és határozott mozdulatai közepette meg is tapasztalhatunk.

Önuralma szinte határtalan, így minden partnere mennyiségi és minőségi igényeihez képes alkalmazkodni, persze a célja elérésének az érdekében. Ő a hálás élveteg.

Viszont hosszan nem érdemes várakoztatnunk indokolatlanul, se mint a Kosnál vonakodnunk, mert könnyen válik féltékennyé, s egy megvadult Bikával jobb nem szembekerülni. S mivel nagyon hiú, ha egyszer elfordul tőlünk, nincs remény a visszaszerzésére.

 

Szex horoszkóp – Kos

Szex horoszkóp – Ikrek

Szex horoszkóp – Rák

Szex horoszkóp – Oroszlán

Hagyj hozzászólást

*