Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Szex horoszkóp - Ikrek

Szex horoszkóp – Ikrek

Dátum: 09.12.2013

Aki közelebbi kapcsolatba került már egy Ikrek-jegy szülöttével, az tudja csak igazán, hogy jó párkapcsolatban úgy lehet vele élni, ha megtanulunk az ő fejével gondolkodni.

Ez a szexualitására is vonatkozik. Ha ezt nem tesszük meg, sok vélt bántalommal találkozhatunk. Ez az egyik legjellemzőbb tulajdonságából fakad, hogy nem tudja tartani a száját, a másik, hogy ő az örök kétkedő.

Tudnunk kell róla, hogy sokszor virágnyelvet, vagy viccesnek szánt iróniát használ, mely mögött mindig a nyers igazság lapul. Például egy rosszul sikerült együttlét után, ha rákérdezünk, hogy miként élte meg, ne számítsunk arra, hogy majd kiemeli a pozitívumokat belőle, vagy ő fog minket erősíteni.

Vigasza így szólna: ha mindig így működne a dolog, már nem lennék itt, de látod, még melletted vagyok. Ez azért van, mert bármennyire is beszédes jegy, az érzéseit nehezen fejezi ki szubjektív módon, egyszerűen nem érti az érzelmek nyelvét, ráadásul őszinte típus.

Ráadásul, ő ezt tényleg „ne aggódj, szeretlek”-üzenetként értelmezi. Ennek ellenére – ellentétben a Bikával – szeret szex közben beszélni, fantáziálni, hisz ennek a nagymestere, csak nem az érzelmekről, romantikáról, mert az számára ingoványos talaj. Cselekedetei bár kifürkészhetetlenek és furfangosak, semmiképp nem mondható egysíkúnak. Igaz, ezek általában előre megtervezettek. Folyamatosan a tökéletes élményt keresi és kutatja. Emiatt szex közben is a koreográfia hibátlanságára koncentrál, ezért nehezen tudja elengedni magát. Kíváncsisága határtalan, és folyamatosan keresi a módját, hogyan érheti el, hogy egyszerre minden érzékszervével élvezhesse a helyzetet.

Viszonya a hűséghez is egyedülálló, így furcsa gondolkodásmódja miatt, nekünk más jegy szülötteinek nehezen érthető marad. Azt viszont jó tudni róla, hogy egész életében az érzelmi biztonságra vágyik, állítja a horoszkóp, így ha azt mellettünk megtalálja, sohasem áldozná fel többet egy kalandért, így ezután már csak gondolatban evez más vizekre, de ezt talán még megengedhetjük neki.

 

Szex horoszkóp – Kos

Szex horoszkóp – Bika

Szex horoszkóp – Rák

Szex horoszkóp – Oroszlán

Hagyj hozzászólást

*