Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Szex horoszkóp - Kos

Szex horoszkóp – Kos

Dátum: 25.11.2013

Új szex horoszkóp sorozatunkkal bemutatjuk a csillagjegyek szexhez való viszonyát különféle érdekes szempontok alapján, figyelembe véve a különféle minőségi tulajdonságokat is.

Nem árt tudni, hogy a szex az egyik legfontosabb tevékenysége az életének – maga a Mars bolygó is ezt az ösztön energiát szimbolizálja. Egy Kos típusú ember magát ezt az ösztöni cselekvést többféle pótlásra is használja, úgymint feszültségoldás, sport. Így párkapcsolatban igyekeznünk kell ebbéli vágyait kielégíteni mennyiségben is, ha nem akarjuk, hogy máshol űzzön sportot belőle. Ha ezt a részét kipipálhatjuk, akkor még mindig akad dolog, amire nem árt odafigyelnünk ennél a típusnál. Például a szex bármennyire is fizikai cselekvések sorozata, egy Kosnál mégis agyban dőlnek el a dolgok. Bár ezután azt hihetnénk orgazmusfüggő, sokkal fontosabb nála az élvezethez vezető út. Vagyis akkor járunk el nála sikerrel, s tudjuk szexualitásunkkal is magunk mellett tartani, ha a továbbiakat is figyelembe vesszük. Mivel egyaránt szeret játszani és hódítani, nem árt előjátékként egy kis játékos évődéssel felizgatni, s kisebb viccelődős ellenállást tanúsítani vagy valami később teljesítendő kisebb ígérettel előállni. Mivel a változatosságot is szereti, biztosak lehetünk benne, hogy mindig valami újdonsággal áll elő, ilyenkor kerüljük a féltékenykedés, hogy vajon kitől tanulta, mert ez nála kíváncsiság és fantázia kérdése csupán.

Úgy, mint minden másban, a szexben is úttörő. Spontán, impulzív és rámenős. Vállalkozókedve itt is megjelenik. Ha biztonságban érzi magát, nem aggályoskodik, nem érdeklik a tabuk. Amit kerülni kell nála, az a megszokottság, rutinszerűség, mert ez egy idő után lelohassza.

Ne várjuk tőle, hogy majd idős korára megváltozik, nem fog. Idős korában is nyitott marad majd minden újra, így aki Kos partnert választ, készüljön fel, hogy a tárháza kimeríthetetlen, sosem lankad, bár néha kis időre szünetelhet, hogy erőt gyűjtsön, de véglegesen sosem fog lemondani a szexről, főleg nem fogja monotonná tenni ezt a részét az életünknek.

 

Szex horoszkóp – Bika

Szex horoszkóp – Ikrek

Szex horoszkóp – Rák

Szex horoszkóp – Oroszlán

Hagyj hozzászólást

*