Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Szex horoszkóp – Mérleg

Szex horoszkóp – Mérleg

Dátum: 03.01.2014

A Mérleg-jegy maga a szerelem a horoszkóp szerint. Harmónia, szépség és kedvesség. Legjellemzőbb tulajdonságai egyike a melegség kimutatása, ezért rajongói tábora igen nagy. Nem csoda, hogy nem okoz nekik gondot sem a csábítás, sem a hódítás, legyen akár nő, vagy férfi. Ráadásul szereti a csillogást, szeret középpontban lenni, szórakozóhelyeken is látványosan jól érzi magát – gondoljunk csak Brigitte Bardot-ra -, így sokan felfigyelnek rá. Mindezt nem hivalkodóan teszi, mint egy Oroszlán jegy szülötte, hanem bájosan, jó ízléssel.

A Casanova. Akármit is gondolunk róla, célja nem a szexuális hódítás, hanem hogy mások imádják. Ráadásul szeret másoknak örömöt okozni, ez jellemzi szexualitását is a leginkább. Ő az, aki értékelni tudja a különleges szex-ruhákat, persze a nem túlzóan kihívókat, mert nem kedveli a nyers valóságot, amit egy nem tökéletes test nyújthat szerelmeskedés közben. Talán még, ami felróható neki ezen a téren, hogy túlzóan Te-központú, ezért sokáig nem derül ki – vagy csak szakítás után – a partnere számára is, hogy a háromlábú szék a nem megfelelő szexualitás miatt billent fel.

Sőt párhuzamos kapcsolatokra is fény derülhet ilyenkor, miközben képes elhitetni velünk mindvégig, hogy mi vagyunk számára az egyetlen és tökéletes partner. Mennél idősebb, annál jobban fél az élete csúcspontjaitól, beleértve a mély érzelmeket, problémával járó kapcsolatokat, ezért nehezen megköthető. Bár a szexben kezdeményező, mégsem igyekszik dominálni, hanem ideálisat, a számára tökéletest keresi, de ez semmiképp sem egy erős karakter. Mert ha gyorsnak ítéli a tempót, hirtelen szó nélkül eltűnik. Időre van szüksége, hogy a saját érzéseiben is megbízzon, nemhogy a másikéban.

 

Szex horoszkóp – Kos

Szex horoszkóp – Bika

Szex horoszkóp – Ikrek

Szex horoszkóp – Rák

Szex horoszkóp – Oroszlán

Hagyj hozzászólást

*