Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Szex horoszkóp – Nyilas

Szex horoszkóp – Nyilas

Dátum: 20.01.2014

Sokan örök gyermeki énjét emlegetik, amiből csupán annyi igaz, hogy önmagába vetett hite, pajkossága és kíváncsisága élete végéig megmarad, s ez jellemzi szexuális szokásait is. Vagyis bátran kapcsolódó, flörtölős típus a horoszkóp szerint. Mivel az unalom a legnagyobb ellensége – ráadásul folyamatos nyugtalanságát széles mosoly mögé igyekszik rejteni – közkedvelt partner, aki szívesen jár szórakozóhelyekre cserkészni, vagy csábítani. Erőteljes szexuális beállítottságú típus, aki nehezen kötődik, mert nem kedveli az egyhangúságot. Ezért fiatalon sűrűn cserélgeti a párkapcsolatait, na és azért is, mert később szembesül maga is egy másik énjével, amit önmaga és mások is nehezen tudnak elviselni, ez a hirtelen dühkitörés, vagyis inkább haragra gerjedés. Míg kívülről maga a megtestesült optimizmus és derű, addig lobbanékonyságát csak a közeli hozzátartozói ismerik meg.

Amíg nem kötődik hozzánk, csupán a Nyilas pozitív energiáit érzékelhetjük, vagyis a jegyhez kapcsolódó bolygónak, a Jupiternek a legáltalánosabb hatásait: az önmagába vetett hitet, a szerencsét, a nagy utazások általi ismeretszerzés igényét és a gyarapodást, növekedést. S ki ne szeretne egy olyan típushoz kapcsolódni, aki önbizalommal-telin játékos és elbűvölő az életben és az ágyban egyaránt? Aki mindig valami új izgalmas ötlettel áll elő, bevezet minket a szerepjátékok örömeibe, élvezi a szexruhák nyújtotta izgalmakat, stb. Viszont, amire eleinte nem számítunk, a villámok, a mennydörgés és a vulkánkitörés. Nem lenne ezzel sem baj, ha mindezek a szexualitásban jelennének csupán meg egy megfelelő partner mellett, mint felfokozott vágy és annak levezetése.

A probléma akkor kezdődik, ha féltékennyé tesszük, vagy érzelmileg megzsaroljuk. Ehhez képest, hogy unalmasak leszünk a számára és máshol keres örömöket, egy Maldív-szigeti üdülésnek felel meg, hisz a hűséget furcsa módon nem a szexualitáshoz köti.

 

Szex horoszkóp – Kos

Szex horoszkóp – Bika

Szex horoszkóp – Ikrek

Szex horoszkóp – Rák

Szex horoszkóp – Oroszlán

Szex horoszkóp – Szűz

Szex horoszkóp – Mérleg

Szex horoszkóp – Skorpió

A felhasználók hozzászólásai (2)

Katalin a 17.04.2014

Szeretném tudni megoldódnak -e anyagi gondjaim.

    Asztro Show a 17.09.2014

    Kedves Katalin!
    Edit Jósnő Médiumot ajánljuk Önnek, melléke: 511. Cigánykártyából tud segíteni és anyagi témákkal is foglalkozik. Segít Önnek is megoldani a gondjait.
    Hívja most! 0690633991 (485 Ft/perc)

Hagyj hozzászólást

*