Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Szex horoszkóp – Oroszlán

Szex horoszkóp – Oroszlán

Dátum: 10.12.2013

Bár az Oroszlán is tüzes csillagjegy, mégis a szexhez nála is először a szívén keresztül lehet eljutni. Nem a Rák, vagy a Bika számára fontos romantikával, azt szinte megveti, hanem nemes cselekedetekkel, figyelmességekkel, bókokkal vagy akár apró ajándékokkal – főként a nőknél. Igaz e jegy szülötteinek tempója sem hasonlítható össze e jegy szülöttével. Hiszen ha egy Oroszlánnal már intimebb kapcsolatba kerültünk, biztosan nem fognak megállítani minket félúton, s azt mondani, hogy bocs hova ez a rohanás, lassítsunk.

Ráadásul az Oroszlán-típus szeret vezetni és dominálni szex közben is, állítja a horoszkóp. Ez jellemzi a férfiakat és a nőket is, ezért az utóbbiak kicsit nehéz helyzetben vannak, mert kevesen felelnek meg igényeiknek. Fel kell kötniük azoknak a férfiaknak is az alsóneműjüket, akiket elfogadnak társkén, mivel azt sem szeretik, ha idővel a partnerük alárendelődik. Ennek az is oka lehet, hogy már megtapasztalhatták számtalanszor, hogy egy idő után kasztrálják a gyengédebb típusú férfiakat, s nem akarnak felesleges köröket futni. Sok csalódás miatt viszont sokan feladják közülük az énjüket, s végül a „szerelemért” maguk rendelődnek alá. Természetesen ezek a kötelékek csak ideig-óráig tartanak, mert olyan partnerre vágynak, aki mindenben méltó hozzájuk és egyenrangú társként tud működni mellettük minden helyzetben, vagyis úgy egzisztenciálisan, műveltségben, mint szexuálisan.

Egy Oroszlán párja biztos lehet abban, hogy energiái megtérülnek, cserében extrém helyszíneken vad élményekben lehet része. Mivel minden új és izgalmas dolgot örömmel fogad, sőt nyitottan várja a folytatást. Ráadásul biztos lehet abban is, aki egy Oroszlánnal köti össze az életét, hogy a társa mindvégig – amíg ő maga megérdemli – hűséges és becsületes lesz vele, akár egy életen át.

 

Szex horoszkóp – Kos

Szex horoszkóp – Bika

Szex horoszkóp – Ikrek

Szex horoszkóp – Rák

Hagyj hozzászólást

*