Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Szex horoszkóp - Rák

Szex horoszkóp – Rák

Dátum: 10.12.2013

A Rák csillagjegy érzékenysége megjelenik a szex horoszkópban is. Vagyis kevés közülük, aki csupán spontán szex-kapcsolatba bonyolódna érzelmi kötődés nélkül csupán ösztönétől vezérelve.

Természetesen ezt nem lehet felróni neki és azt sem jelenti, hogy ne lennének közöttük szexakrobaták, sőt. Hisz egyik alaptulajdonsága, hogy kitűnő intuíciós képességgel rendelkezik, vagyis kitalálja a partnere gondolatait is. Csak idő, biztonság és sok dicséret szükséges ehhez. Vágyai a kezdetektől hevítik, csak érzelmi védettségre van szüksége, hogy kibontakozhasson.

Igaz, extrém dolgokra később is nehezen hajlandó, a horoszkóp szerint, azonban türelme és kitartása hosszú távú kapcsolatban előnyére válik. Mivel ő a csillagjegyek romantikusa, elcsábítani lelkileg tudjuk csak, viszont ha ez sikerült, képes az eszét veszteni szex közben, hisz érzékenysége fizikai érzékiségbe torkollik jó kezek között. Ilyenkor már – sorozatos pozitív impulzusok hatására – képes ösztönös cselekvéseit elfogadni bűntudat nélkül.

Így mindenképp egy türelmes, kitartó és hűséges társ mellett találja meg az igazi boldogságot, aki időt és energiát nem sajnál egy kapcsolatba belefektetni. Ezt a Rák a hétköznapokban és az ágyban egyaránt meghálálja, s így partnere is megismerheti, hogy mit jelent őszintén szeretni valakit és testileg-lelkileg feljutni a csúcsra. De ezt a rajongással teli énjét a hétköznapokban nem mindenki képes jól viselni, hisz a benne élő ragaszkodást és gondoskodást keresi a partnerében is viszonzásként, aminek nehéz más jegy szülötteként megfelelni.

Így ha ezt kimutatni képtelenek vagyunk, mert meg kellene haladnunk önmagunkat, előkerülhet a Rák-jegy mentsváraként az érzelmi zsarolás és a mártíromság egyaránt.

 

Szex horoszkóp – Kos

Szex horoszkóp – Bika

Szex horoszkóp – Ikrek

Szex horoszkóp – Oroszlán

Hagyj hozzászólást

*