Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Szex horoszkóp – Szűz

Szex horoszkóp – Szűz

Dátum: 30.12.2013

Sokszor hibásan sokat bántják a Szűz-típusú embereket, hogy lassúak, túlzóan aprólékosak, kritikusak, földhözragadtak, nem látják át a dolgokat, spórolósak, hipochonderek és még sorolhatnám. Valószínűleg, mert félreértik őket. Viszont van egy nagyra értékelhető jó tulajdonságuk, amit keveset emlegetnek: hogy képesek abból főzni, amijük van.  És ez most, hogy jön ide a szexhez? Úgy, hogy a Szűz az a jegy, amelyik a párkapcsolatában is képes a legtöbbet kihozni a „hozott anyagból”.

Sokan azt gondolhatnák, hogy már a neve maga is egy jelző, miszerint nem rajong a szexért. Hát az elnevezés nincs ezzel összefüggésben. Sőt a kereszténység előtti mitológiák szerint sokszor ábrázolták szajhából lett Nagy Istennőként, aki férje elvesztése után képes volt egyedül megállni a lábán. Ami viszont igaz, hogy sokan tartózkodóak közülük és nehéz idegenként testi kontaktusba kerülni velük, vagyis mitológia ide vagy oda, nem egy könnyű préda. Talán annyi köze mégiscsak van a mitológiai alakjához, hogy a legkevésbé félős jegy. Ezt viszont magáról alkotott tökéletességének köszönheti. Így ha már sikerült kapcsolódnunk hozzá megláthatjuk, hogy folyamatosan képes adni, mérlegelés nélkül, hisz nem fél, hogy elhagyják.

Már csak azért is jó szexpartner, mert mint mindenben – párkapcsolatban – az ágyban is a tökéletességre törekszik a horoszkóp szerint. Igyekszik a maximumot kihozni magából és a párjából egyaránt. Fontos, hogy szabadon megélje érzékenységét, mert csak ekkor lehet elbolondítani. Föld-jegy lévén szexuális igényei nagyok, igaz csak lassan melegszik fel, de utána beborít minket a forrósága, mely soha nem akar utána kihűlni.

 

Szex horoszkóp – Kos

Szex horoszkóp – Bika

Szex horoszkóp – Ikrek

Szex horoszkóp – Rák

Szex horoszkóp – Oroszlán

Hagyj hozzászólást

*