Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Szex horoszkóp - Kos

Szex horoszkóp – Vízöntő

Dátum: 11.02.2014

Egy Vízöntő típus a legkevésbé sem tiszteli a hagyományokat a horoszkóp szerint, ha azok már elavultak, sem a határokat. Ez a szexualitásában is az egyik legjellemzőbb tulajdonsága. Újdonságkereső, extravagáns, úttörő, hisz az új dolgok felfedezése hajtja.

 

ITT találod azt a szerelmi mágiát, amit Te magad is elvégezhetsz otthon!

 

rtl_szerelem

Mivel Levegő jegy, fontos a fantáziavilág a számára, vagyis egy kis ábrándozással gyorsan aktusra lehet serkenteni. Sokan felelőtlennek tartják, ami így nem igaz, nagyon is felelősségteljes típus, csak a változó szituációkra gyorsan reagál, emiatt változik nála hirtelen – számunkra furcsa módon – a fontossági sorrend – szerinte éppen felelősségtudattól vezérelve.

A testi szerelem bár rendkívül lényeges pont az életében, de nála sem fontosabb – a hiedelemmel ellentétben -, mint egy tartós párkapcsolat. Az igaz, hogy boldoggá őt az teszi, ha a szexben tud örömöt okozni a partnerének, így bármilyen szexuális játékban benne van. Legnagyobb problémája, amivel az ágyban szembesülnünk kell, hogy szégyelli a saját érzéseit és érzelmeit. Ezért ne reménykedjünk, hogy majd talán szex közben szerelmet vall, vagy megkéri a kezünket. Ne is provokáljuk ilyenkor érzelmekkel, mert könnyen a saját csapdánkba eshetünk és a régen várt – számára is fontos – kézfogó örökre elmaradhat.

 

Lehet, hogy Te is karmikus kapcsolatban állsz valakivel? Tudd meg ITT!

 

Tudni kell róla, hogy mindent csak szabad akaratból tesz meg, mindennek ellenáll, amit provokációnak él meg, még akkor is, ha ez a saját vágyaival megegyező dolog. A lélek dolgait is képes racionálisan vizsgálni, mint egy műszaki rajz, ha kell térképet is készít nekünk róla. Talán épp amiatt, mert nagyon mélyen érez, és ha ezeket felszínre engedné, vagy másokkal megosztaná, az már korlátozná a szabadságvágyában.

 

A Vízöntő igen öntörvényű, és nehéz dolga van annak, aki egy életre az ujjai köré akarja csavarni. Ilyen jegyű a kiszemelted, vagy csak szeretnél egy részletes szerelmi elemzést, hogy tudd, mikor jön el az Igazi? Akkor hívd Xalent vagy Megmondót a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik bármilyen szerelemmel kapcsolatos kérdésedre pontos választ adhatnak, és segítenek a hódításban is!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!
as_xalen_453
Szex horoszkóp – Kos

Szex horoszkóp – Bika

Szex horoszkóp – Ikrek

Szex horoszkóp – Rák

Szex horoszkóp – Oroszlán

Szex horoszkóp – Szűz

Szex horoszkóp – Mérleg

Szex horoszkóp – Skorpió

Szex horoszkóp – Nyilas

Szex horoszkóp – Bak

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*