Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

SZIGORÚAN TITKOS! Nyeremény mágia haladóknak!

Dátum: 22.06.2017

Amennyiben Te már gyakorlott vagy az otthoni mágiák elvégzésében, most lehetőséget adunk egy különlegesen hatékony, eddig szigorúan titkosan kezelt nyeremény mágia elvégzésére. A szertartásnak 2 változata ismert. Az elsőben az angyalok segítségével, a másodikban pedig egyedi varázsige felhasználásával tudod elvégezni a nyeremény mágiát.

 

 

Amire szükséged lesz a nyeremény mágia elvégzéséhez:

3 mécses, 3 különböző címletű bankjegy, színes toll, sima, fehér papír.

 

A színek hatalmas ereje! ITT megtudhatod, milyen jövőt hoz számodra a kedvenc színed!

nyeremény mágia

1.) Nyeremény mágia az égi segítők közbenjárásával:

 

Az angyal mágia első lépéseként a papírra (sima, fehér) fel kell írnod azt az pénzösszeget, amit szeretnél a haladó nyeremény mágia segítségével beépíteni az életedbe. Mivel Te már gyakorlott vagy a pénzbevonzó szertartások elvégzésében, ezért már nagyobb összegek bevonzásával is bátran próbálkozhatsz. Természetesen nem irreálisan magas összegekről van szó.

 

ITT megtudhatod a saját jóslatod arról, hogy milyen lehetőségek várnak rád az életben!

 

A három égő mécses alá el kell helyezni a papírpénzt úgy, hogy a bankjegyek összege az óramutató járásával megegyező irányban növekedjen. Ez abban fog segíteni, hogy az idő előrehaladtával egyre több pénzt fog bevonzani az életedbe! A mécsesek közé kell a papírra írt összeget elhelyezni, majd  le kell kapcsolni az összes villanyt a szobában, és pontosan 9 alkalommal, megállás nélkül ismételni kell a következő varázsigét: “Kérlek Titeket segítő angyalok, Kérlek Téged Univerzum, Kérlek Téged Teremtő, adj gazdagságot, adj nyereményt, adj …”. A varázsige folytatásáért hívd Ágnest a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), mert teljesen személyre szabott, és elengedhetetlen kelléke a mágiának! Végül a papírt el kell égetni a gyertya lángjában, s megnyálazott ujjal eloltani a gyertyákat.

 

Ha még soha nem végeztél pénzmágiát, akkor ezt nem szabad kihagynod ITT!

 

nyeremény mágia

2.) Egyedi, nagy nyereményt hozó varázsige:

 

Írd rá egy papírra azt az összeget, amit szeretnél bevonzani az életedbe az otthoni nyeremény mágia elvégzésével. Írd fel erre a lapra a neved, születési dátumodat, szemed és hajad színét, valamint azt, hogy hol születtél és most hol tartózkodsz.

Miután ezzel elkészültél, nincs más dolgod, mint felkeresni Mattet a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), hogy elárulja neked az egyedi, személyre szabott varázsigét, amivel be tudod építeni a gigantikus nyeremény lehetőségét az életedbe! Jól vigyázz azonban, mert ez a mágia csak haladóknak segít, tehát azoknak, akik már végeztek otthoni pénzmágiát, vagy kérték a kollégáink segítségét a múltban!

 

 

Nagyobb összegre lenne szükséged sürgősen? Akkor az előttünk álló időszak éppen kedvező a sok pénz bevonzásához! Matt vagy Ágnes jósok jártasak a haladóknak szánt nyeremény mágia bevonzásában, átadásában, hívd egyiküket a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc)!
Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*